euro transport college review

Informatie

  • Euro Transport College
  • Rijopleidingen & Nascholing Code 95
  • Weerterveld 75, 6231 NC  Meerssen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Euro Transport College review

XTRN-IT review

De instructeurs van Euro Transport College zijn specialist in hun vakgebied en weten waar ze over praten. De manier waarop Euro Transport College zich onderscheidt van de concurrent is persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de afnemers.

Euro Transport College biedt een maatwerktraject aan dat waarde toevoegt voor zowel het bedrijf als ook de medewerker. Dit vindt het bedrijf namelijk erg belangrijk.

Er is sprake van een dienst en dus van maatwerk. Euro Transport College biedt haar maatwerk aan tegen maatwerk prijzen. Particulieren betalen bij Euro Transport College geen BTW.

U kunt voor verschillende certificaten terecht bij Euro Transport College. Lading zekeren, heftruck, BHV, VCA en ADR. Deze certificaten zijn van belang voor de veiligheid binnen een bedrijf te waarborgen. De kwaliteit van de cursussen zijn hoog. Dit komt doordat het personeel echt kennis van zaken heeft. Zo blijkt ook uit de Google reviews.

Euro Transport College beoordeling

Euro Transport College ontvangt op verschillende plekken voor online reviews beoordelingen van hen klanten. Op Google hebben ze meer dan 16 recensies. De score die hieruit naar voren komt is een 4,9/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

”Geweldige Rijschool! Zeer persoonlijk en top geregeld!” – Paul

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Concurrerende prijzen
  • Kwalitatieve lessen
  • Deskundig
  • Goede pakketdeals
  • Vriendelijke medewerkers
  • Persoonlijk

24 uurs-service

Het Euro Transport College ontzorgt klanten op het gebied van opleidingsprogramma’s, – planning en administratie. Dit geldt ook voor het aanvragen van de scholingssubsidies.

De kracht van Euro Transport College is de kennis van zaken door jarenlange ervaring in de sector logistiek en transport. Daardoor is Euro Transport College in staat om op vrijwel elke opleidingsvraag een passend antwoord te geven. Snel, efficiënt, nuttig en doelmatig.

De opleidingslocatie Weerterveld 75 in Meerssen is goed bereikbaar en heeft bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ook verzorgt Euro Transport College cursussen, zoals CODE95, op een door u gewenste locatie.

Uniek is dat het bedrijf beschikt over een mobiele trainingsruimte in de vorm van een speciaal daartoe ingerichte vrachtauto/oplegger

Bekijk nascholing code 95!
Euro Transport College
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Euro Transport College je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende slotenmakers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Driving school Leiden en Theorie Ster.

Bekijk de reviews van deze bedrijven