fietsie

Informatie

  • Fietsie
  • Webshops
  • Spadinalaan 94, 1031 KB Amsterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Fietsie review

XTRN-IT review

Bij Fietsie in Amsterdam kun je terecht voor allerlei soorten loop- en duwfietsen voor je baby, peuter of kleuter. Hoge kwaliteit staat hoog in het vaandel, daarom worden alle loopfietsen van Fietsie gemaakt met de gedachte van langdurigheid. Het assortiment bestaat uit onder andere houten loopfietsen en steps van de bekendste merken.

Bij elk model van elk merk wordt een duidelijke omschrijving gegeven van de fiets. Door deze relevante achtergrond informatie maak jij altijd de goede keuze voor je kind(eren).
Behalve een kwalitatief product vindt Fietsie duurzaamheid belangrijk, niet voor niets dat de fietsen van Fietsie zo lang mee gaan. Met een loopfiets leert ieder kind al op een jonge leeftijd hoe hij of zij zelfstandig moet fietsen.

Klanten profiteren verder van een snelle service. Je bestelt voor 22:30 en je hebt de loopfiets de volgende dag in huis. Daarnaast betaal je geen verzendkosten en heb je 30 dagen de tijd om je te bedenken voor een eventuele retour.

Fietsie beoordeling

Fietsie ontvangt op verschillende plekken voor online reviews beoordelingen van hen klanten. Op Google scoren ze maar liefst een 4,8/5!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Fijne fiets voor onze kleine dochter, robuust materiaal en stevig in elkaar gezet. Betrouwbare service en levering door Fietsie. Zou ze zeker aan anderen aanraden!” – Arjen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Producten van hoge kwaliteit
  • Fietsen gaan lang mee
  • Scherpe prijzen
  • Levering in Nederland en België
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen verzendkosten

Over Fietsie

Het nog jonge bedrijf Fietsie zet zich sinds het voorjaar van 2020 in voor de kleintjes. Ze merkten op de kinderen op een steeds jongere leeftijd leerden fietsen. Maar zagen ook dat de fietsen die daarvoor gebruikt werden niet altijd van de hoogste kwaliteit waren. Na een paar stootjes en valpartijen kon zo’n fiets al snel zijn beste dagen hebben gekend.

Nu voorziet Fietsie jonge kinderen van fietsen die kwalitatief zó goed in elkaar zitten dat ze jaren mee kunnen gaan. Een loopfiets die gebruikt kunnen worden door je 1e, 2e en zelfs 3e kind, daar gaat Fietsie voor.

Bekijk alle loopfietsen!
fietsie
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Fietise je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende slotenmakers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Sensolife en Bram Freshfood.

Bekijk de reviews van deze bedrijven