Logo Dordrechtspatriciershuis

Informatie

 • Dordrechtspatriciershuis
 • Museum
 • Wolwevershaven 9,
  3311 AV Dordrecht
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Dordrechtspatriciershuis review

Rapid '54 review

Het Dordrechtspatriciershuis is een unieke bezienswaardigheid in Dordrecht, een stad in het westen van Nederland. Het museum bevindt zich in een prachtig gerestaureerd pand uit de 18e eeuw en biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het leven van de rijke kooplieden en regenten uit die tijd. In deze informatieve review gaan we dieper in op het museum en de verschillende aspecten die het zo bijzonder maken.

Daarnaast is het museum in Dordrecht opende zijn deuren in 1985 en heeft sindsdien vele bezoekers uit binnen- en buitenland getrokken. Dordrechtspatriciershuis is gehuisvest in een prachtig gerestaureerd pand uit de 18e eeuw en is volledig ingericht met meubels en kunstvoorwerpen uit die tijd.

Beoordeling Dordrechtspatriciershuis

Op Google scoort Dordrechtspatriciershuis van 157 reviews door klanten tot een gemiddelde score van 4,3/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

Echt een ervaring om door dit oude patriciërshuis te lopen. Het ligt prachtig met de rivier aan de ene kant en de oude haven aan de andere kant. Mooi authentiek ingerichte kamers. Geen museum, maar echt een huis van de gegoede burgerij zoals dat er toen uitzag. Een aanrader! – Kees de Leeuw

Diensten Dordrechtspatriciershuis

 • Unieke collectie
 • Prachtig gerestaureerd gebouw
 • Deskundige en vriendelijke medewerkers
 • Interactieve tentoonstellingen

Diensten van Dordrechtspatriciershuis

 1. Rondleidingen
 2. Educatieve programma’s
 3. Evenementen
 4. Winkel
 5. Verhuur
Bekijk de website!
Museum collectie
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social mediakoppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Dordrechtspatriciershuis je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Solarite en Slotenmaker112.

Bekijk de reviews van deze bedrijven