Neurensics

Informatie

  • Neurensics
  • Online dienstverlening
  • Nieuwe Achtergracht 129-B, Amsterdam
  • opgericht in 2010
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Neurensics review

XTRN-IT review

Neurensics is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in neuromarketing en consumentengedrag.

Neurensics maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technologieën om je een uniek inzicht te geven in de belevingswereld van jouw klanten. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder neurowetenschappelijk onderzoek, consumentenanalyse, en marketingstrategieën die afstemmen op de behoefte van de klant

de diensten die ze aanbieden stellen je in staat om effectieve en impactvolle marketingcampagnes te creëren die niet alleen jou merk versterken, maar ook de loyaliteit van je klanten vergroten. ze zijn er trots op dat ze hebben samengewerkt met enkele van de grootste merken ter wereld en hen hebben geholpen hun doelen te bereiken.

Beoordeling Neurensics

Neurensics is een bedrijf dat al sinds 2010 bezig is met verbetering. Ze willen elke klant het best mogelijke resultaat geven, het Neurensics team stopt pas als de klant tevreden is. Dit is ook de reden dat het marktonderzoek bureau een google-review heeft van 4.8/5.0.

Het team

Bij Neurensics geloven ze erin dat je het rendement van marketing verhoogt door kennis over het consumentenbrein. ze kijken naar de complete werking van marketing in het brein. Naar zowel de bewuste als de onbewuste effecten, rationeel én emotioneel. Daar gebruikt Neurensics niet alleen traditionele onderzoeksmethodieken voor, maar ook state of the art neuro-technieken zoals fMRI en EEG.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • perfecte communicatie
  • Diverse diensten
  • Gelegen in Amsterdam
  • Nakomen van al uw verzoeken
  • Goed bereikbaar

Extra diensten van Neurensics

Naast online marketing diensten kan het team van Neurensics ook marketing analyses maken en zo jouw beeld over je bedrijf of onderneming verbeteren.

Optimaliseer campagnes, prijzen en producten, versterk je merk en verhoog de (website) conversie met onze neuro-adviezen. Met 1.800+ neurostudies naar consumentengedrag en de kennis van onze gedragswetenschappers, helpen wij je met jouw vraag en ontvang je een advies op maat.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Neurensics je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverelening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je online dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere weareoverthemoon en JensSEO.

Bekijk de reviews van deze bedrijven