lichtgeluidhuren

Informatie

 • Licht Geluid Huren
 • Dienstverlening
 • Nijverheidsweg 12-04, 3762 ER Soest
 • Opgericht in 2019
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Licht Geluid Huren review

Rapid '54 review

Lichtgeluidhuren.nl is een verhuurbedrijf voor verschillende soorten apparatuur. Op de verhuur webshop van lichtgeluidhuren.nl vind je alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een succesvol evenement.  De website heeft het grootste assortiment van Nederland als het aankomt op licht en geluid materialen voor evenementen en feesten.

Een bestelling plaatsen gaat overzichtelijk en makkelijk. Allereerst begin je met het zoeken van de juiste producten voor jouw evenement. Mocht je hier advies over nodig hebben dan is lichtgeluidhuren.nl 24/7 bereikbaar. Na het plaatsen van je aanvraag gaat het team voor je aan de slag en nemen ze eventueel contact met je op om verdere details te bespreken. Vervolgens krijg je een offerte op maat. Nadat deze offerte geaccepteerd is komt het team van lichtgeluidhuren.nl bij je langs voor de uitvoering van je bestelling. Een groot voordeel is dat het transport in Nederland geheel gratis is. Het huren van materiaal is dus nog nooit zo makkelijk geweest!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Licht Geluid Huren review

Licht Geluid Huren staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 145 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Super leuke ervaring!! Goede service, alles duidelijk uitgelegd voor retour sturen. Zou het zo nog eens huren!.” – Tevreden klant (Laura)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Ook voor last minute boekingen
 • Gratis transport in Nederland
 • Brede huurmogelijkheden
 • Persoonlijk advies op maat
 • Klantgerichte medewerkers
 • 24/7 bereikbaar

Wat is lichtgeluidhuren.nl?

Met lichtgeluidhuren.nl kun je licht en geluid huren voor evenementen of feestjes door heel Nederland. Bij lichtgeluidhuren.nl ben je verzekerd van de beste service. De website heeft een breed aanbod aan licht en geluid apparatuur. Samen met de expertise van de medewerkers kan er gekeken worden naar het beste materiaal voor uw evenement. Door de snelle service en flexibiliteit van het bedrijf kan er zelfs voor last minute evenementen nog genoeg geregeld worden. Door de gratis transportservice in heel Nederland hoef je het materiaal niet zelf op te halen en te installeren. Lichtgeluidhuren.nl maakt het makkelijk om het juiste materiaal voor jouw evenement snel in huis te hebben.

Alles op het gebied van licht, geluid, video en meer!
licht geluid huren
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Licht Geluid Huren je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Healthz en Lavare Cleaning.

Bekijk de reviews van deze bedrijven