wash and care

Informatie

Wash and Care B.V.
Zuiderzeelaan 105, 1382 JV Weesp
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

085-1300716
info@washandcare.nl
www.washandcare.nl

Wash and Care review

Bij Wash and Care kunt u uw auto professioneel laten reinigen met stoom. Deze methode zorgt voor betere resultaten en creëert een ontsmet interieur. Het unieke van Wash and Care is dat zij op locatie kunnen komen om uw auto schoon te maken. Dit doen zij in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Flevoland. Voor bedrijven of particulieren die meer dan 3 auto’s willen laten reinigen, opereert Wash and Care ook landelijk. Hun carwash bestelbussen zijn van alle benodigdheden voorzien om uw voertuig, boot of bedrijfsmachines helemaal spiksplinternieuw uit te laten zien.

Als u als bedrijf meerdere voertuigen in uw wagenpark hebt staan, dan is het mogelijk om Wash and Care in te schakelen voor periodieke schoonmaakbeurten. Zij komen dan met hun carwash bestelbussen eens in de zoveel weken uw voertuigen reinigen. Een auto reinigen was nog nooit zo makkelijk.

  • Flexibel
  • Betrouwbaar
  • Geen voorrijkosten
  • Klantvriendelijke service

De tevreden klanten van Wash and Care

Autobekleding reinigen en stomen

Wash and Care reinigt uw auto door middel van diep stomen met shampoo. Alle kleuren autobekleding kunnen zij voor u schoonmaken en vlek vrij krijgen. Het beste resultaat krijgt u wanneer u het gehele interieur laat reinigen. Daarnaast zorgt het kunststof poetsen voor een frisse en strakke uitstraling. Mocht u last hebben van schimmel, dan kan dit goed verwijdert worden door gebruik te maken van stoom. Ook wanneer er een hondenlucht of rooklucht in uw auto hangt, kan dit opgelost worden door middel van stomen. Lederen bekleding vereist meer aandacht en expertise, maar ook hier weten de medewerkers van Wash and Care raad mee. Uw autobekleding laten reinigen bij Wash and Care zal u zeker niet teleurstellen!
wash and care
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op