Huidspecialist parkstad

Informatie

 • Huidspecialist Parkstad
 • Huidpraktijk
 • Ruys de Beerenbroucklaan 29,
  6417 CC Heerlen
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Huidspecialist Parkstad

XTRN-IT review

Huidspecialist Parkstad is een huidpraktijk in Heerlen. Je kunt er terecht voor vele verschillende behandelingen voor je huid. Zo helpt Huidspecialist Parkstad je met huidproblemen zoals acne, grove poriën, littekens, rosacea, pat aders, ongewenste haargroei, pigmentvlekjes, een vermoeide huid, een vette huid en wallen. De aanpak van Huidspecialist Parkstad is net iets anders dan alle huidpraktijken. Normaal gesproken bepaald de klant welke behandeling er wordt uitgevoerd. Dit is bij Huidspecialist Parkstad niet het geval. Joyce (de eigenaresse en behandelaar) kiest voor jou! Door haar jarenlange ervaring en professionele kennis weet zij precies wat jouw huid nodig heeft. Wanneer je voor resultaat wilt gaan en niet te veel wilt betalen, moet je bij Huidspecialist Parkstad zijn!

Beoordeling Huidspecialist Parkstad

Huidspecialist Parkstad staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 47 reviews! Daarnaast zijn er platformen als Trustoo, Facebook en Sortlist waar zij gemiddeld een 9+ scoren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een aantal keer bij Joyce geweest voor een huidbehandeling en heel tevreden over het resultaat! Joyce is naast een leuk, vrolijk persoon, heel kundig en professioneel. Geeft goede tips en uitleg over de behandeling en producten. De locatie is perfect, gezellig, sfeervol met een ontspannen sfeer. Ik ga er met plezier naar toe en kom er weer heel tevreden van terug. Kortom, een aanrader!”

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Ontspannen sfeer
 • Professioneel
 • Snel resultaat
 • Persoonlijke aanpak
 • Groot aanbod aan behandelingen
 • Vriendelijk en goede communicatie

Huidbehandelingen door Huidspecialist Parkstad

Een stralende en gezonde huid

Wil jij graag een stralende, gezonde en jonge huid? Dan ben je bij Huidspecialist Parkstad op de juiste plek. Naast dat het doel van alle behandelingen huidverbetering is, is het ook nog een ontspannen plek waar je helemaal tot rust komt. Door de unieke aanpak van deze huidpraktijk, zul je snel resultaat zien. Met een op maat gemaakt startpakket, unieke en doeltreffende behandelingen, duidelijke aanpak en kennis van de probleemhuid zul je binnen 4 maanden een zichtbaar verschil ervaren! Zou je graag willen gaan voor een huidbehandeling? Dan kun je een vrijblijvende en gratis intake gesprek aanvragen.

Boek een afspraak
Huidspecialist Heerlen

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Huidspecialist Parkstad je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlenende bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven in de dienstverlening onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Allure Clinic en Mindsetters.

Bekijk de reviews van deze bedrijven