Informatie

 Zwangerschapscursus Limburg
Diensten
Kerkstraat 43-3, 6121 LB Born
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31 (6) 23891602
liangon@positiefenontspannenbevallen.nl
zwangerschapscursuslimburg.nl

Zwangerschapscursus Limburg review

Zwangerschapscursus Limburg begeleidt je om met een ontspannen en positief gevoel richting de bevalling toe te werken. Dit doen zij vanuit hun jarenlange ervaring als verloskundige.

Samen met jou en je partner leer je alles over het geboorteproces, oefen je mentale voorbereidingsoefeningen en leer je technieken die je in verschillende fases van de zwangerschap toe kunt passen. Zo leer je het geboorteproces te ervaren als een mooi en bijzonder proces.

Dankzij de vele jaren ervaring die Lian en Gon hebben als verloskundigen, is geen enkele vraag of situatie hen onbekend. Bij twijfels of vragen kun je daarom altijd bij hun terecht.

  • Behulpzaam advies
  • Veel ervaring
  • Positief en professioneel
  • Toegewijd en openhartig

De tevreden cliënten van Zwangerschapscursus Limburg

De personen achter Zwangerschapscursus Limburg

Zwangerschapscursus Limburg is opgericht door Lian en Gon. Vanwege hun jarenlange vriendschap en ervaring als verloskundigen zijn ze samen deze cursussen begonnen om de toekomstige ouders van Limburg en omstreken bij te staan. Met veel passie en plezier coachen en begeleiden Lian en Gon zowel moeder als vader in hun reis naar het ouderschap.

Heeft u zelf ook begeleiding en coaching nodig tijdens uw zwangerschap? En wilt u dit op een positieve, ontspannen en professionele manier doen? Dan zit u bij Zwangerschapscursus Limburg met Lian en Gon aan het juiste adres.

zwangerschapscursus Limburg
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op