Il Fiore

Informatie

 • Il Fiore
 • Sportschool
 • John F. Kennedylaan 209, 5981WZ PANNINGEN
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 0475-202052
 • info@ifhc.nl
 • https://www.ifhc.nl/
Bekijk website

Il Fiore review

XTRN-IT review

Il Fiore healthcenters is de sportschool die klaarstaat voor jou, wat je doel ook is! Ze beschikken over 7 clubs gelegen in Limburg, verspreidt van Maastricht tot aan Weert. De passie van Il Fiore is het behalen van de door jouw gezette doelstellingen, ongeacht wat deze zijn. Heb je daar hulp bij nodig? Dan biedt Il Fiore personal training aan. Deze dienstverlening bieden zij aan om niet alleen de beste sportfaciliteiten, maar ook de beste fitness begeleiding aan te bieden. De personal trainers van Il Fiore zorgen ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde manier kan sporten en wordt uitgedaagd. Zo helpen zij jou op de optimale wijze om je doelstellingen te behalen.

Naast personal training biedt Il Fiore ook groepslessen aan. In hun healthcenters bieden zij ruim 40 verschillende groepslessen aan waaronder pilates, body pump en grit. Op deze manier probeert Il Fiore de ultieme sportervaring aan te bieden waar mensen niet alleen de keuze hebben uit fitness, maar ook nog eens sporten aan de hand van lessen die te volgen zijn. Om het leven van hun bezoekers nog gemakkelijk te maken, hebben zij de Il Fiore app. In deze app is het mogelijk om je plekje te reserveren bij de groepslessen en toegang te krijgen tot QR-registraties. Il Fiore doet er alles aan om hun healthcenters zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Beoordeling Il Fiore

Il Fiore is te vinden op meerdere beoordelingsplatformen waaronder Foursquare en Google. Bij Google krijgen zij de meeste beoordelingen. Zo heeft hun vestiging in Maastricht Céramique meer dan 150 reviews met een gemiddelde van 4/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Ik kom er al jaren met veel plezier! Perfect begin van de dag, lekker vroeg open, genoeg variatie in het soort training dat je wilt doen! Afsluiten met een sauna, douchen en dan werken aan de overkant. Top geregeld daar. – Roland

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Professionele begeleiding
 • 24/7 geopend
 • Ruime keuze in beschikbare oefeningen
 • Mogelijkheden tot groepslessen
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

Waarom raden wij Il Fiore aan?

Op gebied van fitnesscentra in Limburg is Il Fiore een absolute aanrader door de mogelijkheden die zij aanbieden. Naast dat zij 7 locaties hebben verspreid over heel Limburg, bieden zij op iedere locatie persoonlijke begeleiding en groepslessen aan, geleidt door professionals. Of je nou op zoek bent naar een sportschool waar je 24/7 kunt sporten op de beste apparaten op eigen houtje, of juist meer begeleiding wilt in de trainingen, Il Fiore heeft de oplossing die het beste bij jou past! Naast alle gemakken waarvan de locaties zijn voorzien, heeft Il Fiore ook nog een de Il Fiore app waarmee je op afstand je aan kunt melden voor groepslessen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een plekje. Sporten bij Il Fiore is er voor jong en oud. Wat je doelstelling ook is, het is haalbaar bij Il Fiore.

Bezoek de website
Il Fiore
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Il Fiore je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor sport en gezondheid op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Snel weer Slank en Alles over padel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven