Mcleanservice logo

Informatie

  • Mcleanservice
  • Dienstverlening
  • Geerweg 2a, 6135 KC Sittard
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Mcleanservice review

Rapid '54 review

Mcleanservice is dé perfecte partner als het gaat over het ophalen en verwerken van het afval van uw bedrijf. Ze halen allemaal verschillende soorten afval op. Denk hierbij aan glas, restafval, GFT, oud papier, karton en oud ijzer. Mcleanservice vindt het belangrijk dat afval op de juiste manier wordt verwerkt, op deze manier dragen ze een steentje bij aan het milieu.

Mcleanservice is heel flexibel met het ophalen van uw afval. Elke dag, elke week of elke maand: het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u ook nog containers huren om uw afval te bewaren. Ze bieden containers aan van 240L tot containers van wel 2500L!

Dus als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw afval kan ophalen en verwerken in midden Limburg dan is Mcleanservice de perfecte partner!

Beoordeling Mcleanservice

Mcleanservice heeft een 5/5 review op Google! De klanten zijn dus uiterst tevreden met de dienst die geleverd wordt door dit bedrijf. Mcleanservice is dus een heel betrouwbaar en geschikt bedrijf om uw afval op te komen halen en te verwerken!

Wij geven Mcleanservice 5 sterren

Goede service, flexibiliteit en professionaliteit worden hoog beoordeeld.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Flexibele werkwijze
  • Voor alle soorten afval
  • Verschillende maten containers
  • Jarenlange ervaring
  • Gefocust op duurzaamheid
  • Professionele en gemotiveerde medewerkers

Afval laten ophalen door Mcleanservice

Het beste bedrijf om afval op te laten halen in midden Limburg

Bent u op zoek naar een bedrijf dat afval ophaalt en verwerkt voor bedrijven in midden Limburg? Dan is Mcleanservice de perfecte keuze voor u! Met hun jarenlange ervaring in deze branche, weten zij precies hoe u het beste geholpen kan worden. Als u niet precies weet wat u nodig heeft voor uw bedrijf, ga dan het gesprek aan met Mcleanservice. Ze zullen op zoek gaan naar de perfecte oplossing.

Met Mcleanservice kunt u heel makkelijk afspraken maken m.b.t. het ophalen van uw afval. U zit dus nergens aan vast! Dus heeft u één maand minder afval dan normaal, dan kunt u aangeven dat Mcleanservice voor die maand niet langs komt.

Het doel van Mcleanservice is om een zo flexibel mogelijke ervaring te geven aan de klant, en ervoor te zorgen dat alle diensten perfect aansluiten op de wensen van de klant.

Neem nu contact op met Mcleanservice!
Afvalcontainers Mcleanservice
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wilt u net als Mcleanservice uw review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor afval bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bedrijven in de afval branche kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van uw bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende afval gerelateerde bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere 010 Afvalcontainers en Afvalcontainers Den Haag.

Bekijk de reviews van deze bedrijven