logo_vib_n

Informatie

  De ViB Fabriek

  Adviesbureau

  Mauritslaan 49,
6129 EL, Urmond

  Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

   +31 (0)46 760 01 44

  info@devibfabriek.nl

  https://www.devibfabriek.nl/

De ViB Fabriek review

De ViB fabriek neemt het werk van u uit handen. Zij bieden de oplossing voor de zakelijkmarkt waar bedrijven veel tijd kwijt zijn met het opstellen en maken van VeiligheidinformatieBladen(ViB) voor het werken met gevaarlijke stoffen. Het bedrijf ontzorgt u met bijhouden en inlezen van informatie omtrent de ViB. De altijd veranderende wetgeving en eisen worden nauwlettend in de gaten gehouden en geüpdatet. Door deze constante verandering van de wetgeving, kan het zijn dat voordat de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd, de nieuwe wetgeving al klaar staat. Daarnaast draait de onderneming gewoon door en kan de tijd veel beter worden besteed aan het primaire proces. De ViB fabriek heeft de software, het advies en de ervaring die nodig is om dit zo efficiënt mogelijk op te lossen.

De specialisten van de ViB fabriek hebben als missie dat zij op basis van kennis en service, een vertrouwensband en een goede en duurzame relatie op willen bouwen. Daarnaast zetten zij zich in voor kwaliteit en vinden zij persoonlijke service belangrijk. De ViB fabriek vindt dat de medewerkers van een bedrijf moeten kunnen vertrouwen op het veiligheidsinformatieblad(ViB) en de Productinformatiekaart(PIKA). De informatie moet voldoen aan de geldende wetgeving en een goed beeld weergeven van de gevaren die het werken met gevaarlijke stoffen met zich meebrengt.

  • Ervaring in verschillende takken van de industrie
  • Persoonlijke service
  • Vertalen van bladen mogelijk
  • WiK’s met begrijpelijke instructies
  • Specialisten staan altijd klaar
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving

De tevreden klanten van De ViB Fabriek

Werken met gevaarlijke stoffen?

Wilt u de tijd liever besteden aan het primaire proces van uw organisatie dan aan het opstellen van het Veiligheidsinformatieblad en Productinformatiekaart? En wilt u daarnaast dat uw medewerkers zich veilig voelen in hun werkomgeving? Bezoek dan de website van de ViB fabriek of ga een keer langs op locatie.

Bij de ViB fabriek zorgen ze er daarnaast voor dat uw medewerkers aan de hand van de duidelijk opgestelde instructie kaarten weten wat er wel en niet kan/mag. Via de app zijn de werkplekinstructiekaarten altijd en overal beschikbaar. Doordat de versies van deze app regelmatig worden geüpdatet, probeert de ViB fabriek fouten en verouderde WiK’s weg te filteren. Hierdoor kan de klant makkelijk en veilig aan het werk.

thisisengineering-raeng-JzdrZzZ50tA-unsplash
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op