Delta logo

Informatie

 • Delta
 • Internetprovider
 • Overschieseweg 203, 3112 NB Schiedam
 • Opgericht in 2002
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Delta review

Rapid '54 review

Delta is een provider op het gebied van internet, telefonie en tv. Het bedrijf biedt verschillende abonnementen aan om klanten te voorzien van een snelle en goede verbinding. Zo biedt de provider pakketten aan waarbij internet en tv samen zitten. Op deze manier kan Delta de meest voordelige verbinding garanderen. Daarnaast is het mogelijk een mobiel internet abonnement af te sluiten. Voor alles op het gebied van internet, telefoon en tv ben je bij Delta aan het juiste adres.

Om klanten te voorzien van een goede verbinding maakt Delta gebruik van een glasvezelverbinding. Deze vorm van internet zorgt ervoor dat de verbinding ontzettend snel is. Hierin is Delta de eerste internetprovider die deze stap binnen Zeeland heeft gezet. Op dit moment zorgt dat ervoor dat Delta een ware expert is op het gebied van glasvezelinternet.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Delta

Delta staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op prijsvergelijken hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van meer dan 400 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Al jaren stabiel bedrijf en altijd bereid voor oplossingen te zoeken. Inmiddels al 20 jaar trouwe klant.” – Tevreden klant (Menno)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Uitgebreide klantenservice
 • Aanpasbare pakketten
 • Gratis monteur en wificheck
 • Goed bereik
 • Makkelijk overstappen
 • Snel internet

Verschillende mogelijkheden in het flexpakket

Ook voor interactieve tv

Delta biedt verschillende vormen van service aan haar klanten aan. Zo is niet alleen mogelijk een internet abonnement af te sluiten, maar biedt de provider ook verschillende opties rondom tv. Een populaire mogelijkheid onder Delta is de interactieve tv. Hierbij kun je altijd je favoriete programma’s, op elk moment terug kijken. Binnen de optie voor interactieve tv is het ook mogelijk tv te kijken op een laptop, PC, smartphone of tablet. Daarnaast hebben klanten met een interactieve tv de mogelijkheid tot verschillende apps waaronder Pathé thuis.

Bekijk de mogelijkheden!
Interactieve tv
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Delta je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienst verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Rank Online Marketing en Examencentrum.

Bekijk de reviews van deze bedrijven