de ict expert

Informatie

 • De ICT Expert
 • Computerondersteuning en -services
 • Watermanstraat 35D, 7324 AJ Apeldoorn
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De ICT Expert review

XTRN-IT review

De ICT Expert is de expert op het gebied van al jouw ICT-zaken. Zij zijn gespecialiseerd in alles rondom ICT. Hiermee helpen zij jou graag, zodat jij je kan focussen en kan richten op andere zaken van jouw onderneming. Het creëren van meer tijd voor belangrijke zaken is waar De ICT Expert zich op focust. Je hebt overal toegang tot jouw bestanden, waar en wanneer dan ook en al jouw gegevens staan veilig en centraal. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Ook de bestanden worden allemaal overgezet, zodat jij weer verder kunt met je werk. Het samenwerken met anderen wordt zo veel gemakkelijker. Ook één agenda op alle apparaten zorgt ervoor dat je alle afspraken altijd bij de hand hebt en nooit één afspraak mist. Alle apparatuur houden we up-to-date en beschermd tegen verschillende soorten virussen die kunnen ontstaan. Dit zorgt voor een snelle verzekerde werkomgeving met geen technische problemen. Heb je toch nog hulp nodig met de ict beheer, andere zaken of is er een storing, dan staat de supportlijn klaar om jou alle hulp te bieden die jij nodig hebt.

Beoordeling De ICT Expert

De ICT Expert staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google beschikken ze over de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 van de 5 op basis van de reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Komt met een snelle en passende oplossing en luistert goed naar de klant. Top service!” – Tevreden klant (Rosan)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Geweldige service
 • Deskundig en betrouwbaar
 • Professioneel advies
 • Klant- en oplossingsgericht
 • Productief
 • Zekerheid

Hosting en applicatiebeheer

Bij De ICT Expert kun jij terecht voor al jouw ICT-zaken. Ben jij een zzp’er of een heb jij een Mkb-bedrijf? Dan kan De ICT Expert jouw van alle ICT-zaken ontnemen, zodat jij je meer kan focussen op jouw eigen onderneming. Jouw data en gegevens zijn veilig opgeslagen zodat je je nergens zorgen over te maken. Daarnaast kun jij op elk apparaat werken waar en wanneer jij wilt. En ervaar je toch nog een storing, dan staan zij altijd klaar voor je. Met hun uitgebreide support kun jij weer snel aan de slag!

Begin meteen met rijlessen!
de ict expert
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De ICT Expert je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor ICT-dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere ICT-vacatures en Bundelpay.

Bekijk de reviews van deze bedrijven