logo mr fishbone

Informatie

  • Mr Fishbone
  • Wonen
  • Euroweg 1, 3825 HA Amersfoort
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Mr Fishbone review

XTRN-IT review

Ben jij een liefhebber van visgraat tafels? Dan ben je bij Mr Fishbone aan het juiste adres. Je kent het patroon waarschijnlijk al als een vloerpatroon, maat ook op een meubel staat het erg mooi. Bij Mr Fishbone kun je een visgraat tafel naar eigen smaak samenstellen. Zo mag je zelf het visgraatpatroon, de kleur van de meubel en het gehele onderstel zelf uitkiezen. Op deze manier creeër jij de perfecte visgraat tafel die past bij jouw interieur.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Mr Fishbone

Mr Fishbone staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,3 / 5 op basis van 6 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wat een vakwerk van mister fishbone. We hebben gekozen voor een ovale tafel in hongaarse punt met zwarte rand. De aardige bezorgers hebben de tafel netjes bij ons in de eetkamer gezet. Ga zo door!” – Tevreden klant (Anita)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Ovale visgraat tafels
  • Deens ovale visgraat tafels
  • Rechte visgraat tafels
  • Ronde visgraat tafels
  • Visgraat eettafels
  • Visgraat salontafels

Kies jouw handgemaakte visgraat tafel in verschillende vormen en kleuren

Een visgraat tafel bij Mr Fishbone wordt gemaakt van A-kwaliteit eikenhout en een uniek patroon. De tafels worden in Nederland en geheel met de hand gemaakt. Hierdoor is elke tafel uniek. Wil je net iets anders dan een salontafel of eettafel? Neem dan vooral even contact op met het bedrijf. Zij denken dan met jouw mee naar oplossingen.

Ben je op zoek naar een ronde of rechte visgraat tafel? Bij Mr Fishbone kun je kiezen uit verschillende vormen, kleuren en onderstellen.

Bekijk nu het aanbod
Mr Fishbone review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mr Fishbone je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor wonen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven binnen de categorie wonen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Raamdeco review en Bas vogepoel Architecten.

Bekijk de reviews van deze bedrijven