E-blister review

Informatie

 • E-blister
 • Verpakkingsbedrijf
 • Edisonweg 11
  6101 XJ Echt

 • Reviewscore: 4.6 / 5

Bereikbaarheid

Bekijk website

E-blister review

XTRN-IT review

E-blister is een bedrijf dat zich specialiseert in blisterverpakkingen. Ze bieden oplossingen voor het verpakken van blisterverpakkingen. Deze worden vaak gebruikt voor de presentatie en bescherming van producten in verschillende industrieën als farmaceutische, voedingsmiddelen- en elektronica-industrieën. Het bedrijf maakt gebruik van geautomatiseerde en innovatieve technologieën om efficiënte verpakkingsoplossingen te leveren.

Beoordeling E-blister

Klanten van E-blister zijn tevreden met de dienstverlening. E-blister scoort op google met een score van maar liefst 4.6 sterren!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wij werken al een aantal jaren samen met Ecobliss. Naast dat zij voor kwaliteit gaan in hun verpakkingen, gaan zij ook voor kwaliteit in personeel. Zij zijn sterk in de samenwerking met personeel, zij zorgen er ook voor dat iedereen zich ’thuis’ voelt binnen Ecobliss. Zo zorgen zij er ook voor dat de mensen die daar werken (zowel vaste medewerkers als tijdelijke medewerkers) regelmatig een woord of geste van waardering krijgen.”

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Clamshell verpakking
 • Verpakkingsapparatuur
 • Duurzaam
 • Blisterverpakkingen
 • Transparante dozen
 • Verpakking van hoge kwaliteit

Kies voor duurzame verpakkingen

E-blister kiest voor duurzaam. De verpakkingen zijn efficiënt, van hoge kwaliteit én veilig voor kinderen en senioren. De verpakkingen zijn van alle voordelen voorzien én voorkomen milieuvervuiling. E-blister gelooft in de kracht van duurzaamheid, nu jij nog!

Bekijk de website!
E-bliss review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als E-blister je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews in de sector techniek op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere CNC Nederland en SMART Bouwexperts

Bekijk de reviews van deze bedrijven