The Bridge Ability Suite

Informatie

 • The Bridge Ability Suite
 • Capaciteitentesten
 • Herengracht 282,

  1016 BX Amsterdam

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

The Bridge Ability Suite review

XTRN-IT review

The Bridge Ability Suite van TestGroup is een veelgebruikte capaciteitentest binnen verschillende sectoren, waaronder bedrijven, organisaties en overheden. Deze test wordt vaak ingezet voor selectie- en wervingsdoeleinden en biedt inzicht in de cognitieve capaciteiten van individuen, variërend van mbo- tot wo-niveau en met een leeftijd tussen 15 en 65 jaar. Met dit instrument kunnen organisaties bepalen of een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie of in aanmerking komt voor doorgroei naar een hoger niveau binnen de organisatie.

Hoe werkt de test?

Het bestellen van de capaciteitentest is eenvoudig en snel. Nadat de test is besteld, kan de kandidaat binnen 30 minuten aan de slag. Rapporten zijn direct beschikbaar na afronding van de test, waardoor organisaties snel inzicht krijgen in de capaciteiten van hun kandidaten of medewerkers. De test biedt een grote voorspellende waarde en kan worden gebruikt voor diverse toepassingen binnen HR, zoals recruitment en selectie.

De Bridge Ability Suite capaciteitentest is beschikbaar op verschillende niveaus (mbo, hbo, wo) en in 20 talen, waardoor het een veelzijdig instrument is voor organisaties wereldwijd. Met een tijdsduur van 3 keer 18 minuten biedt de test een efficiënte manier om de intelligentie, capaciteiten en leervermogen van kandidaten te beoordelen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken’.” – Marja Kramer, recruiter.

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot

#1 Capaciteitentest voor organisaties

 • Dagelijks door 5.000 professionals gebruikt
 • Aanbevolen door 95% van de klanten
 • Online assessments in 20 talen vertaald
 • Wereldwijd 250.000 deelnemers per jaar

Kenmerken van de capaciteitentest

De test meet verschillende aspecten van cognitieve capaciteiten, waaronder:

 • Numerieke aanleg (rekenvaardigheid)
 • Verbale aanleg (taalkundig inzicht)
 • Logisch denken.

Hierdoor kan nauwkeurig worden voorspeld of een de deelnemer geschikt is voor een bepaalde functie of opleiding. Daarnaast biedt de Bridge Ability Suite ook inzicht in het maximale prestatieniveau en geeft het een indicatie van de intelligentie (IQ) van de geteste persoon.

Klik hier voor meer informatie
The Bridge Ability Suite
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als King Glass je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Batchforce en godigital

Bekijk de reviews van deze bedrijven