logo vaposhop

Informatie

 • VapoShop
 • Webshop
 • Van Slingelandtplein 15, 1051 DD Amsterdam
 • Opgericht in 2008
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

VapoShop review

Rapid '54 review

VapoShop heeft jaren ervaring op het gebied van vaporizer-verkoop. Ze streven ernaar om alleen de beste desktop- en draagbare vaporizers aan te bieden aan hun klanten. Daarvoor hebben ze een overzichtelijke webshop waar klanten makkelijk de verschillende types vaporizers kunnen vinden. Voor een compleet assortiment reserveonderdelen en accessoires kun je ook bij VapoShop terecht.

Het kleine team van vaporizerfanatiekelingen stelt met zorg het productaanbod samen. De missie van VapoShop is om de nieuwste modellen aan te bieden van vertrouwde fabrikanten, zodat je erop kunt vertrouwen dat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig product. Op de website staan dan ook paginas voor deze verschillende merken, zodat ook makkelijk het aanbod per fabrikant te bekijken is.

Het team zet zich in om kwalitatief goede producten en een uitstekende service aan te bieden. Bestellingen worden dan ook zo snel mogelijk geleverd en producten worden met garantie aangeboden. Voor eventuele problemen is er een effectief retourbeleid.

Beoordeling VapoShop

VapoShop staat op enkele verschillende reviewplatforms genoteerd. Op Trustpilot heeft het veruit de meeste beoordelingen gekregen. Uit meer dan 8000 reviews weten zij hier een gemiddelde van boven de 4,5 sterren te behalen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik heb bij Vaposhop een Storz & Bickel Plenty vaporizer gekocht. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Een zeer goede aankoop, product werkt fantastisch en heb er veel plezier van. Zou de Plenty en Vaposhop beiden aanbevelen.”
–Tevreden klant (Jeroen Hazeleger )

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Gratis verzending
 • Garantie
 • Zorgeloos bestellingen retourneren
 • Eersteklas klantenservice
 • Groot assortiment

DynaVap

Kwaliteitsvaporizers

DynaVap is een van de meest bekende vaporizermerken die worden verkocht. De DynaVap heeft open-vlam aangestuurde draagbare vaporizers zonder batterij. Dit plaatst ze ook op een goede positie in de markt. De vaporizers hebben een mechanisch strak design en een unieke luchttoevoer. Hierdoor kunnen ze de beste smaken en aroma’s leveren.

DynaVap maakt uitsluitend gebruik van het allerbeste materiaal. De DynaVap-familie ontwerpt, bouwt en produceert met volledige toewijding zelf al hun vaporizers.

De vaporizers zijn: DynaVap Omnivong Hydra XL, de Dynavap NonaVonG en de Dynavap HydraVong XLS. Ter ondersteuning biedt Dynavap ook verschillende, toffe accessoires.

Bestel vaporizers
vaposhop reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als VapoShop je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Onder andere TX5000 Waterontharder is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven