samsung oplader

Informatie

 Kabelmaatje

 Webshop

 Kanaaldijk-Noord 111, 5642 JA Eindhoven

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 085 130 64 18

 klantenservice@kabelmaatje.nl

https://www.kabelmaatje.nl/

Kabelmaatje review

Je hebt het soms niet direct door. De kabel of je oplader is gaan verslijten en werkt niet meer goed of in de kabel zit een scheurtje. Misschien ben je wel gewoon je oplader kwijtgeraakt.

Herken jij jezelf in deze situatie, dan kun je nu gemakkelijk een nieuwe kabel of oplader bestellen via de website.
Heeft je apparaat een nieuwe kabel of oplader nodig, maar weet je niet precies welke je nodig hebt? Check dan de keuzehulp op de website en bestel direct het juiste product voor jouw apparaat!

  • Voor 18:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Geselecteerd door échte specialisten
  • Niet tevreden? Geld terug

De tevreden klanten van Kabelmaatje

Opladers van Kabelmaatje.nl

Er zijn tegenwoordig steeds meer toestellen en apparaten verkrijgbaar met bijbehorende opladers. Opladers zijn erg gevoelig en gaan snel kapot. Bij Kabelmaatje garanderen ze lage prijzen. Ze vinden dat iedereen recht heeft op goede en betaalbare kabels en adapters. Je apparaat kan namelijk niet zonder. De iPhone, Huawaii, Motorola en Samsung oplader zijn de originele producten van de merken zelf. Naast bijvoorbeeld de Samsung oplader biedt Kabelmaatje ook nog opladers aan voor andere apparatuur.

 

Kabelmaatje kan lage prijzen hanteren voor de iPhone, Huawaii, Motorola en Samsung oplader, doordat de producten met grote aantallen worden ingekocht. De producten worden om deze reden niet geleverd in retailverpakking, maar in beschermend plastic.

samsung oplader
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op