Informatie

 • Klein Curaçao Trips
 • Dienstverlening
 • Anasaweg 81, Dominguito Willemstad, Curaçao
 • Opgericht in 2018
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Klein Curaçao Trips review

XTRN-IT review

Klein Curaçao Trips is een bedrijf gevestigd in Willemstad (Curaçao). Klein Curaçao Trips biedt boottrips aan van het eiland Curaçao naar Klein Curaçao. Dagelijks verzorgen zij drie unieke en volledig verzorgde dagtrips naar Klein Curaçao: Black & White, Serendipity en Cool Runnings. Deze drie boottochten hebben elk hun eigen opstapplek, maar staan alle drie in de top 3 best beoordeelde Klein Curaçao dagtrips op TripAdvisor.

Dolfijnen en schildpadden spotten, snorkelen, duiken en ga zo maar door. Een dagtrip bij Klein Curaçao Trips biedt veel mogelijkheden. Bovendien is er een BBQ-buffet en een open bar op de boot. Kortom, een dagtrip bij Klein Curaçao Trips is een onvergetelijke dag op de Caribische Zee. Verken de prachtige omgeving van Klein Curaçao en ontdek de vele flora en fauna!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wat een gave ervaring. Alles tot in de puntjes geregeld. Chapeau mannen! Zeker een aanrader.” – Tevreden klant (Mechel)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Goede service
 • Een dag genieten
 • Eenvoudig te boeken
 • Best beoordeelde dagtrips
 • Unieke en volledig verzorgde boottrips

Ontdek Klein Curaçao

Er worden drie Klein Curaçao trips aangeboden voor een onvergetelijke ervaring. Alle drie zijn het unieke dag boottrips die volledig verzorgd worden. Zo wordt er een BBQ-buffet geregeld en is er een open bar. Je kunt kiezen uit drie verschillende boottrips met elk een andere opstapplek. De boottrip Black & White heeft Jan Thiel als opstapplek, Serendipity heeft Santa Barbara als opstapplek en bij de boottrip Cool Runnings stap je op bij de Caracasbaai. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de iconische vuurtoren als je op het eiland bent.

Boek nu je reis!
klein curaçao trips
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Klein Curaçao Trips je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor je bedrijf kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Driving school Maastricht en Rijschool Breda.

Bekijk de reviews van deze bedrijven