Bellfor

Informatie

 • Bellfor
 • Hypoallergeen hondenvoer
 • Gewerbepark Odendorf 22,
  53913 Swisttal

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • +31 13 203 22 23
 • support@bellfor.info
 • https://nl.bellfor.info/
Bekijk website

Bellfor review

Rapid '54 review

Bij Bellfor, een familiebedrijf met bijna 30 jaar ervaring in hondenvoerproductie, geloven ze sterk in het recht van elk dier om hoogwaardig, natuurlijk en specifiek afgestemd voedsel te ontvangen. Ze erkennen dat de trouwe metgezel van de mens niet alleen moet worden gevoed, maar ook gezond, vitaal en gelukkig moet zijn. Daarom zetten ze ons in voor de productie van gezond graanvrij droog hondenvoer, dat net zo goed is als zelfgemaakt. De voeding van Bellfor is samengesteld uit puur natuurlijke ingrediënten.

Honden, als semi-carnivoren, hebben specifieke voedingsbehoeften. Om aan deze behoeften te voldoen, bevat Bellfor hondenvoer ongeveer 70% vlees of vis. Ze zijn er trots op dat hun gebruikte vlees afkomstig is van diervriendelijke veehouderijen van betrouwbare regionale partners. Dit vlees is van consumptiekwaliteit en wordt niet gewonnen uit de bio-industrie. Hun graanvrije droge hondenvoer is rijk aan vers fruit, groenten en waardevolle kruiden, voornamelijk afkomstig uit eigen regio.

De kernwaarden van Bellfor

De kernwaarden van het Bellfor-merk liggen in het bieden van natuurlijk hondenvoer dat niet alleen heerlijk is, maar ook gunstig voor de gezondheid van honden. Het voer is vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat daarentegen een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardig vlees en vis.

Beoordeling Bellfor

Bellfor is voor veel van hun klanten een redder in nood. Niks is zo erg als een huisdier hebben die moeite heeft met eten en allergisch is voor alles en niet weten wat je moet doen. Bellfor maakt het makkelijk voor hun klanten om hun producten te kopen en daarvoor zijn ze enorm tevreden.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik heb een Franse bulldog overgenomen, helaas met een voedselallergie. Omdat ik niet wist welk voedsel ze al had gehad, was het natuurlijk een beetje moeilijk met het uitsluitingsdieet. Insecten leken me het meest veelbelovend, aangezien ze dat nog niet had gehad. En zie, het werkt. En het is allemaal van voedselkwaliteit! En het is ook niet zo duur. En het heeft ook het hoogste percentage insecteneiwitten, niet slechts een paar procent. Ik kan het alleen maar aanraden. Zelfs zonder allergieën. – Nessie

De voordelen voor jouw viervoeter

 • Hypoallergeen eiwit voor honden met voedselallergieën
 • Goed verdragen door honden met spijsverteringsproblemen
 • Verbeterende gezondheid van huid en vacht
 • Effectieve ondersteuning van het immuunsysteem

Graanvrije hondenvoeding

De keuze voor insectenkweek als eiwitbron is aanzienlijk milieuvriendelijker dan traditionele veeteelt. Tegelijkertijd biedt insectenproteïne een hoogwaardige en complete eiwitbron die alle essentiële aminozuren bevat die honden nodig hebben. Deze eigenschappen maken insecten tot een ideale grondstof voor duurzaam hondenvoer dat niet alleen ecologisch verantwoord is, maar ook van hoge kwaliteit. Graanvrije hondenvoeding met insecten is de toekomst!

De voedingsexperts van Bellfor werken nauw samen met dierenartsen om het assortiment van duurzaam hondenvoer en andere producten op basis van insecten voortdurend uit te breiden en te verbeteren. In het ruime assortiment van Bellfor vind je alles wat je nodig hebt om volledig over te stappen op duurzaam hondenvoer. Op deze manier dragen ze bij aan de gezondheid van jouw huisdier en het behoud van het milieu, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en voedingswaarde.

Koop het hier
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bellfor je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven