Salarisdesk Nederland

Informatie

  • Salarisdesk Nederland
  • Dienstverlening
  • Op de Rooter 18 | 6114 NC Susteren
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Salarisdesk Nederland review

XTRN-IT review

Zij zijn dé groothandel als het gaat om administratieve dienstverlening. De doelgroep van Salarisdesk Nederland is onder andere administratiekantoren, belastingadviseurs en accountants. Doordat de doelgroep verspreidt over heel Nederland is hebben ze een grote omvang met veel continuïteit, een uitgebreide kennis en veel ervaring. Om precies te zijn hebben ze al 20 jaar ervaring in het verwerken van salarissen, en alles daar om heen. Verder is Salarisdesk Nederland zeer goed te controleren als het gaat om de prijzen. Zo betaal je voor een all-in tarief (zonder opstartkosten) € 5,50 per loonstrook. Dat is lager dan het gemiddelde van de markt. Ze zien het ook als een échte uitdaging om een zo fair mogelijke marge te hebben. Hier heb je als klant logischerwijs alleen maar profijt van.

Beoordeling Salarisdesk Nederland

Salarisdesk Nederland heeft op Google een beoordeling gekregen van 5 sterren. Dat is het maximale. Klanten zijn dus al 20 jaar zéér tevreden. InfoReview werkt daarbij uitsluitend en alleen met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

Een paar jaar geleden ben ik overgestapt naar Salarisdesk, omdat ik hun rapportage goed vond, hun digitale implementatie waardeerde en dat tegen concurrerende tarieven. Ook mijn klanten ën hun personeel zijn tevreden met de overzichten en met de wijze waarop mutaties worden aangeleverd en uitgevoerd. Ik kan Salarisdesk van harte aanbevelen. – Dick

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Uitstekende service
  • Actief in heel Nederland
  • Ervaren
  • Prijzen lager dan het marktgemiddelde
  • Zeer klantvriendelijk
  • Transparant

Wat doet Salarisdesk Nederland?

Salarisdesk Nederland zorgt ervoor dat de volledige salarisadministratie tot in de puntjes geregeld is. Dat doen ze door de jarenlange ervaring (20 jaar) en daardoor snel groeiende kennis. De salarisadministratie is voor veel (kleinere) bedrijven een probleem, doordat er simpelweg te weinig personeel daarvoor is. Daarom is het uitbesteden aan Salarisdesk Nederland de juiste optie. De diensten de ze uitvoeren zijn als volgt: De loonstroken, pensioenaangiften, jaaroverzichten, loonuitbetalingsoverzicht, loonjournaalposten en aangifte loonheffing. Dit alles wordt geleverd in een pakket waarvan de prijzen transparant besproken worden van tevoren.

Bekijk hier de website!
Salarisdesk Nederland
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Salarisdesk Nederland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Drankbezorgd.nu en Robostofzuigers.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven