Fabrieksverkoop.nl logo

Informatie

 • Fabrieksverkoop.nl
 • Vloer verkoper
 • Schering 27, 8281 JW
 • Reviewscore: 4,4/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over fabrieksverkoop.nl

Rapid '54 review

Bij fabrieksverkoop.nl vind je allerlei soorten vloeren. Je kunt er terecht voor:

 • Tapijt
 • Laminaat
 • PVC vloeren
 • Vinyl
 • Kunstgras
 • Sisaltapijt

Fabrieksverkoop is gevestigd in Genemuide. In 1989 startte ze als groothandel in vloeren voor bedrijven. De vraag van particulieren naar vloeren werd echter steeds groter. Daarom is er een consumentenwebshop bijgekomen en is de vestiging geopend voor particuliere kopers. Er is in Oudenbosch (Brabant) een vestiging bijgekomen. Beide vestigingen zijn 5 dagen per week geopend.

Fabrieksverkoop Genemuiden is een van de marktleiders van vloeren in Nederland.

Beoordeling fabrieksverkoop.nl

Fabrieksverkoop.nl heeft een reviewscore van 4.1.5 sterren op Google en 4.7/5 sterren op Facebook. Mensen zijn voornamelijk erg te spreken over de prijs van de vloeren. Er wordt in deze fabriekshal snel gehandeld, dat is voor de meeste mensen precies wat er verwacht en gewenst wordt, maar door de aantrekkelijke prijzen kan het vaak erg druk worden op deze locaties en dat is precies waaruit een aantal negatieve reviews voorkomen. Het kan natuurkijk enorm voordelig uitpakken voor fabrieksverkoop.nl als deze verwachting vooraf al gecommuniceerd wordt.

Het assortiment dat wordt aangeboden is gigantisch. Je kunt hier onmogelijk niet jouw gewenste vloer vinden. De website is prachtig en zeer gebruiksvriendelijk en de services eromheen kloppen allemaal. Vanaf de prijs van €750 is bezorging gratis. Onder de €750 betaal je een vergoeding van €45. Er staat altijd iemand voor je klaar om je te woord te staan. Natuurlijk is het op drukke piekmomenten moeilijk tot onmogelijk om iedere klant uitgebreid te woord te staan, maar als het even kan wordt je hartelijk en warm ontvangen en staat de koffie voor je klaar.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ivan Brugmans:
“Wat een groot assortiment in zowel laminaat als parket! Ze hebben ook vinyl, vloerbedekking en kunstgras. Hoge kwaliteit tegen een scherp prijsje! Er stond iemand voor mij klaar om mij vriendelijk en professioneel te helpen. Niet geheel onbelangrijk, ook de koffie stond voor ons klaar”!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Vriendelijke medewerkers
 • Snelle levering
 • Behulpzaam
 • Deskundig bedrijf

Waarom raden wij fabrieksverkoop.nl aan?

Het is een authentiek familiebedrijf die het toch maar heel ver heeft weten te schoppen in de vloeren markt. Als familiebedrijf je identiteit behouden in een wereld waar de verwachtingen van klanten steeds hoger wordt, is een uitdagende opgave voor ondernemers die moeten opboxen tegen megapartijen. De prijs-kwaliteit verhouding is écht prima. Fabrieksverkoop.nl focust zich enorm op waar ze heel goed in zijn. Dat maakt het een unieke winkel. Het assortiment is werkelijk adembenemend. Je zult hier met zekerheid de vloer vinden waar je naar op zoek bent!

Neem contact op
visgraat vloertje
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Leaselinq je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews over woonwinkels!

Wij hebben nog meer reviewpagina’s voor je klaar staan in de winkel en wonen categorie! Zoals: Luxebadkameraccessoires.nl en Aeroking! We zien je daar!

Bekijk de reviews van deze bedrijven