nieuwsbeest logo png

Informatie

  • Nieuwsbeest
  • Nieuws
  • Amsterdam
  • Reviewscore: 5/5
Bekijk website

Nieuwsbeest review

Rapid '54 review

Nieuwsbeest is een website die kijkt wat actueel is op de wereld en die hierop interessante verhalen verschaft. De verschuiving van nieuwsconsumptie van traditionele kanalen zoals kranten, radio en tv naar online zal steeds verder gaan. Daarom ligt de prioriteit van Nieuwsbeest bij online-verslaggeving, in tekst en beeld. Met sterke verhalen over de actualiteit draagt Nieuwsbeest bij aan een gezonde democratische samenleving, middels duiding, diepgang en dialoog.

De verhalen van Nieuwsbeest worden altijd verteld met gefundeerde en gecheckte feiten zodat jij altijd juiste en relevante verhalen kunt lezen. Hierdoor krijgt nepnieuws, dat nu veel de wereld in geslingerd wordt, geen ruimte in onze verhalen. De nieuwsartikelen zijn vaak korte verhalen of vraagstukken over actualiteiten. Veel mensen kijken meerdere keren per dag even naar het nieuws (infosnacking) en zullen daarom te lange verhalen niet lezen.

InfoReview werkt enkel met geverifieerde reviews van klanten.

Beoordeling Nieuwsbeest

Nieuwsbeest staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling

Voor het laatste nieuws en de belangrijkste artikelen kan je altijd bij nieuwsbeest terecht! – Max

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Laatste Nieuws

  • Actueel

  • Diepgaande verhalen

  • Diverse categorieën

  • Interessante verhalen

  • Dagelijks goed nieuws

Diepgaande verhalen

Nieuws is overal om ons heen. Vaak zitten er meerdere interessante verhalen om een nieuwsonderwerp heen. Nieuwsbeest gaat daarom opzoek naar relevante verhalen in actuele nieuwsgebeurtenissen in de wereld. Samen met gefundeerde feiten wordt het verhaal verteld om zo diepgang te creëren in het actuele nieuws onderwerp. Bij Nieuwsbeest lees je daarom verhalen van het nieuws die impact op jouw leven hebben. Nieuwsbeest werkt met verschillende onderwerpen zodat er altijd iets interessants voor jou bij zit. Zo is categorie Lifestyle een van de populairste categorieën. Nieuwsbeest heeft meerdere redacteurs waardoor ze snel op de actualiteit kunnen inspelen en zo relevante verhalen kunnen vertellen.

Bekijk hier de lifestyle artikelen!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Nieuwsbeest je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Maatwerk Online en Boekhouderkaart.

Bekijk de reviews van deze bedrijven