Tetrix Techniek logo

Informatie

 • Tetrix Techniek
 • Onderwijs
 • W.M. Dudokweg 66
  1703 DC, Heerhugowaard
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Tetrix Techniek review

Rapid '54 review

Tetrix Techniek is een Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige technische producten. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van technische componenten en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie en de algemene machinebouw. Tetrix Techniek biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder engineering, prototyping, productie, assemblage en installatie van technische oplossingen.

Tetrix Techniek heeft als doel om bij te dragen aan de ontwikkeling van toekomstige technici. Ze bieden studenten de kans om praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen in een professionele omgeving. De studenten werken onder begeleiding van ervaren technici en hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse projecten.

In samenwerking met onderwijsinstellingen, studenten en docenten, biedt Tetrix Techniek een breed scala aan onderwijs- en trainingsmogelijkheden die studenten in staat stellen om hun kennis en vaardigheden op het gebied van techniek te ontwikkelen en zich voor te bereiden op een succesvolle carrière in de sector MBO techniek.

Beoordeling Tetrix Techniek

Met 13 Google reviews krijgt Tetrix Techniek 4,9 van de 5 sterren. Mensen zijn erg onder de indruk van het vakbekwame personeel, de goede sfeer en de uitstekende communicatie van het bedrijf.

Meest gewaardeerde beoordeling

Tetrix Techniek is een school waar de stad trots op mag zijn. Je proeft als het ware de techniek al bij binnenkomst en de sfeer is uitstekend. – Jeff

Aanbod populaire opleidingen:

 • Explosieveiligheid
 • Lassen
 • Montage en onderhoud
 • Pneumatiek
 • Kunststoftechnologie
 • Hydrauliek
 • Elektrotechniek
 • En nog veel meer

MBO opleidingen & cursussen

Tetrix Techniek is toegewijd aan het stimuleren van technisch onderwijs op MBO-niveau en het bevorderen van de ontwikkeling van toekomstige technici. Het bedrijf gelooft dat door studenten praktische ervaring en kennis te bieden, ze beter voorbereid zijn op een carrière in de technische sector en bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën.

Tetrix Techniek biedt diverse onderwijsprogramma’s aan, waaronder stageplaatsen, afstudeeropdrachten en workshops op MBO-niveau 3 en 4. Het bedrijf werkt samen met studenten om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en hen voor te bereiden op een succesvolle carrière in de sector van MBO techniek.

Bekijk de website!
Tetrix Techniek foto
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Tetrix Techniek je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Solarite en Slotenmaker112.

Bekijk de reviews van deze bedrijven