logo CHEFSTBL

Informatie

  • CHEFSTBL
  • Horeca
  • Helftheuvelweg 47, 5222 AV ‘s-Hertogenbosch
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

CHEFSTBL review

XTRN-IT review

CHEFSTBL is dé plek om een chef aan huis Den Haag in te huren. Ook is het mogelijk om in meerdere grote steden in Nederland een professionele kok aan huis te laten komen. Heb jij altijd al eens een chef kok aan huis in Den Haag willen inhuren? Dat kan vanaf nu makkelijk bij CHEFSTBL. Zij beschikken over veel professionele koks die aan huis komen koken, maar kunnen ook een hoogwaardige maaltijd bereiden die jij dan thuis kunt serveren aan jouw gasten. Een prive chef in Den Haag is een goed alternatief voor als je eens wat anders wilt en geen zin hebt om zelf te koken thuis. Laat je verrassen of stel zelf een gerecht samen. De ene thuiskok in Den Haag heeft weer andere specialiteiten dan de ander. Daardoor kan CHEFSTBL een grote variatie aan wereldkeukens aanbieden.

Ook is het handig om een chef aan huis in Den Haag in te huren als alle restaurants straks weer volgeboekt zitten. De chef kan zich dan volledig focussen op jou en jouw gezelschap. Kijk vanaf het gemak van thuis toe hoe de prive chef Den Haag de gerechten in jouw eigen keuken klaarmaakt. Eersterangs zie je hoe een professional gerechten van topkwaliteit bereidt. Een thuiskok in Den Haag inhuren bij het platform CHEFSTBL is duidelijk, makkelijk en ook nog eens snel geregeld.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling CHEFSTBL

CHEFSTBL is een gevestigde naam en weet op verschillende reviewplatforms een groot aantal beoordelingen te verzamelen. Op de eigen website hebben zij al meer dan 1100 reviews. Hiermee halen ze een score van 9,5/10.

Meest gewaardeerde beoordeling

Super goede ervaring gehad met CHEFSTBL, ik had een hoop vragen vooraf en alles is heel uitgebreid en netjes beantwoord. Ik kreeg het gevoel dat de werknemers van CHEFSTBL de chefs persoonlijk kende, omdat ze heel goed en snel advies konden geven. Top service!! – Lise Noordzij

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Professionele chef koks
  • Top kwaliteit gerechten
  • Snel geregeld
  • Een bijzondere ervaring
  • Aanpasbaar
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Prive chef Den Haag

Den Haag is een internationale stad met veel culturen. Er zijn dan ook veel gerechten van over de hele wereld te vinden. Met een prive chef in Den Haag haal jij deze wereldgerechten ook bij jouw thuis in huis. Zie vanaf een korte afstand hoe de prive chef Den Haag de hoogstaande gerechten in jouw eigen keuken bereidt. De chef aan huis in Den Haag kan rekening houden met allergieën en bepaalde wensen. Zo kan iedereen genieten van de lekkerste gerechten, bereidt door een professionele thuis kok in Den Haag.

Vind een kok aan huis!
CHEFSTBL beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als CHEFSTBL je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor restaurants op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor horeca kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je services verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende horecabedrijven onze diensten uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is Pom Lai.

Bekijk de reviews van deze bedrijven