Sunet solarpad review

Informatie

  • Sunet Solarpad
  • Webshop
  • Transportlaan 47, 6163 CX Geleen

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Sunet Solarpad review

XTRN-IT review

Sunet Solarpad levert verschillende producten voor zonne-energie. De Solarpad is een plug-and-play product, wat inhoudt dat het paneel werkt via een simpele stekker in het stopcontact. De Solarpad is een compleet zonne-energiesysteem wat zorgt voor de opwekking van zonne-energie, het omzetten naar elektriciteit en het aansluiten op het elektriciteitsnetwerk van uw huis.

Infrarood verwarmingspanelen

In het assortiment van Sunet Solarpad vind u niet alleen zonnepanelen. Ook verkopen ze infraroodverwarmingspanelen. Dit is een paneel waarmee je een ruimte kan verwarmen zonder de droge lucht van een traditionele verwarming. Het verwarmingspaneel verbruikt ook minder stroom en zorgt er dus voor dat uw stroomverbruik daalt. Interesse gekregen? Kijk dan hier voor het assortiment verwarmingspanelen van Sunet Solarpad. 

Meest gewaardeerde beoordeling

‘Sunet Solarpad: wij zijn zeer tevreden. Zowel met de aflevering als de service. Goed bereikbaar voor vragen en het paneel is prachtig en doet goed zijn werk. De kamer wordt snel lekker warm. Perfecte oplossing voor ons souterrain. Zo is het lekker warm en het gebruik is duurzaam. Top!’ – review op het infraroodverwarmingspaneel van Sunet Solarpad

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Kwaliteit producten
  • Duurzaam
  • Snelle bezorging
  • Producten eenvoudig te installeren
  • Goede service

Smart Cubie

Bij het bestellen van een Solarpad wordt er een Smart Cubie meegeleverd. De Smart Cubie komt tussen de stekker van het zonnepaneel en het stopcontact in. Deze is uitgerust met Bluetooth en wifi en zendt prestatiegegevens van de Solarpad naar uw telefoon. In de app op uw telefoon kunt u dan de prestatiegegevens vinden. Ook als u meerdere Solarpads op uw dak heeft, kunt u bij deze allemaal een Smart Cubie gebruiken. Zo kunt u makkelijk zien als er problemen ontstaan bij een van de panelen.

Bezoek de website
sunet solarpad review
Greeneroo review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sunet Solarpad je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor een webshop kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende web winkels onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sedum Plus en Houtspel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven