unnamed

Informatie

 Pappie en van der Zee

Makelaardij

Hogeweg 10, 1098 CB Amsterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

020-6655606

info@pappie.nl

www.pappie.nl

Pappie en van der Zee

Makelaarsbedrijf Pappie en van der Zee biedt aankoop- en verkoopondersteuning op de Amsterdamse woningmarkt. Wij bestaan uit twee beëdigde makelaars en zitten vol energie! In totaal bestaat ons team uit 4 personen. Pappie en van der Zee helpt u wegwijs worden in de hectische woningmarkt en zorgt dat u een huis binnen uw budget vindt. Door de vele jaren ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd in Amsterdam en omstreken.

De Amsterdamse woningmarkt is anders dan anders. Veel kopers en weinig aanbod. En het aanbod wat er is, is een stuk kostbaarder dan elders in het land. Bij Pappie en van der Zee kennen wij de markt uitermate goed..

Tevens bieden wij verkoopondersteuning aan. Vaak draagt de opbrengst van uw oude woning bij aan de mogelijkheden voor uw nieuwe huis. Pappie en van der Zee adviseren u hoe u een gewenst en optimaal resultaat kunt behalen.

Waarom Pappie en van der Zee inschakelen?
– Ervaren en gecertificeerde makelaars
– 35 jaar ervaring in Amsterdam
– Een klein persoonlijk team van makelaars
– Sinds de oprichting duizenden klanten geholpen
– Ongekend hoge service

Wilt u een woning kopen of verkopen in de buurt van Amsterdam? Bij Pappie en van der Zee bent u ervan verzekerd dat u goed geholpen wordt.

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
  • Bemiddeling
  • Taxaties
  • Tweede woningen
  • Veel ervaring

De tevreden klanten van Pappie en van der Zee

Aankoopmakelaar Pappie en van der Zee

Het vinden van een passende woning in Amsterdam kost tijd en aandacht. Pappie en van der Zee helpt u een passende woning te vinden binnen uw budget. Tijdens het intakegesprek maken wij een budgetindicatie voor u en brengen wij uw woonwensen in kaart. Dit geeft u een realistische beeld van uw mogelijkheden op de woningmarkt.

Hierna gaan wij samen met Pappie en van der Zee woningen bezichtigen. Als aankoopmakelaar helpen wij u vanaf het zoekproces tot en met de aankoop en afhandeling. Met Pappie en van der Zee staat u er nooit alleen voor.

amsterdam-988047_640
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op