Informatie

 • Neurobics
 • Gezondheid
 • Paterswoldseweg 806, 9728 BM Groningen
 • Opgericht in 2006
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Neurobics review

Rapid '54 review

Neurofeedback is een veilige en effectieve manier van het trainen van de hersenen en bij Neurobics kun je dit ervaren. Neurobics is een praktijk die en snel en resultaatgericht werkt zodat jij doormiddel van de neurofeedback weer zo snel mogelijk kunt functioneren. Er wordt samen met jou een plan opgesteld waardoor jij je resultaten zo snel mogelijk kunt behalen. Door de ruim 15 jaar ervaring van Neurobics weet je zeker dat jij op de juiste manier wordt geholpen.

Dus als je op zoek bent naar neurofeedback Groningen klop dan gauw aan bij Neurobics voor een goede ervaring. Je kunt neurofeedback gebruiken als je last hebt van ADHD, een burnout, stress, depressie, slaapproblemen, autisme of andere psychische problemen. Wees niet bang en neem zo snel mogelijk contact op met Neurobics!

 

Inforeview werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

Beoordeling Neurobics

MM-Deli staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op hun website hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 27 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik ben heel blij dat er mensen bestaan zoals meneer Verment die zulke chronische problemen in een paar maand kunnen verhelpen!!! – Peter

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Kosteloze neurofeedback intake

 • Neurofeedback traint de hersenen op een veilige, plezierige en effectieve manier.

 • 24-hour solution for ADHD

 • Snel en resultaatgericht
 • 15+ jaar ervaring met bijna 2000 cliënten
 • Kosteloze hersenmeting

Wat doet neurofeedback

Vraag hier je hersenmeting aan!
Neurofeedback Groningen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Neurobics je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor gezondheid en voeding op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor chef-koks kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je recepten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende chef-koks onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere voedingscoach en Allure Clinic

Bekijk de reviews van deze bedrijven