logo koreman

Informatie

 • Koreman Maastricht
 • Webshop
 • Helmstraat 12, 6211 TA Maastricht
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Koreman Maastricht review

XTRN-IT review

Koreman Maastricht is gestart als exclusieve vloerkleden verkoper. Het aanbod binnen deze tapijten is zeer divers: van avant garde tapijten tot kelim vloerkleden. Alles is verkrijgbaar op deze webshop. Inmiddels heeft de winkel haar collectie ook uitgebreid naar meubels. Al deze producten worden gekozen om het doel van Koreman waar te maken: het creëren van superieure handgemaakte producten.

De tapijten van Koreman Maastricht hebben een hoge kwaliteit en zijn hiermee luxe producten. Elk tapijt is hanggemaakt, dat ieder product zeer uniek maakt. Gedurende het gehele proces is de passie van Koreman zichtbaar. Producten worden duurzaam en eerlijk gemaakt.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Koreman Maastricht

Koreman Maastricht staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van meer dan 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Heel goed geholpen, zelden zulke mooie kleden gezien, prachtig kleed gekocht, die thuis schitterend staat. Ik beveel deze zaak aan aan iedereen.” – Tevreden klant (Noortje)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Handgemaakt
 • Grote collectie
 • Eerlijke prijs
 • Hoge kwaliteit
 • Goede service
 • Uniek product

Interieur advies

Bezoek de showroom

Ben je geïnteresseerd in kelim vloerkleden, maar weet je niet precies welke het beste bij jouw interieur past? Dan kun je interieuradvies opvragen bij een van de specialisten van Koreman Maastricht. Het advies is persoonlijk en er wordt rekening gehouden met jouw wensen. Een afspraak maken is geheel vrijblijvend. Twijfel je nog over de kleur, het materiaal of wil je het tapijt in het echt zien? Dan is het mogelijk om langs te komen in de showroom. Maak hiervoor wel eerst een afspraak.

Maak een afspraak
kelim vloerkleden
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Koreman Maastricht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Van Cromvoirt en Valk Veranda.

Bekijk de reviews van deze bedrijven