Fit247 logo

Informatie

 • Fit 24/7
 • Sportschool
 • Oosterstraat 16b
  4791 HH Klundert
 • Opgericht in 2018
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Fit 24/7

XTRN-IT review

Fit 24/7 is een fijne sportschool gelegen in Klundert. Bij Fit 24/7 kun je zowel fitnessen, als groepslessen volgen. Je krijgt hier alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Samen met een personal coach stel jij jouw doelen op. Bij Fit 24/7 vind je de juiste begeleiding en apparatuur om deze doelen te bereiken.

Fit 24/7 is een kleinschalige sportschool, die het belangrijk vindt dat jij zoveel mogelijk persoonlijke aandacht ontvangt. Wanneer jij je aanmeldt bij Fit 24/7 ga je aan de slag onder begeleiding van professionele instructeur. Aan de hand van jouw wensen en doelen, stelt de fitnessinstructeur een plan van aanpak op. Zo werk jij gericht naar jouw doelen toe.

Beoordeling Fit 24/7

Fit 24/7 staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 40 reviews! Daarnaast zijn er platformen als Trustoo, Facebook en Sortlist waar zij gemiddeld een 9+ scoren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ben zeer tevreden over de begeleiding die je krijg bij Fit 24/7. De trainers helpen je goed de sfeer is heel gezellig en leuk. Ze helpen je om je doelen te behalen, en je uit te dagen om goed fit te worden. Op naar nog vele jaren sporten bij Fit 24/7.” – Tevreden klant (Jetske den Hollander)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijk
 • Ervaren instructeurs
 • 24/7 geopend
 • Bemoedigende groepslessen
 • Leuk en effectief
 • Motiverende coaches

Personal trainer Zevenbergen

Kom hoger in Google

Ben jij op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Zevenbergen? Dan ben je bij Fit 24/7 aan het juiste adres. Hier krijg je alle persoonlijke aandacht die je verdient en nodig hebt. Samen met een personal trainer stel jij jouw persoonlijke doelen op. Daarnaast vind je bij Fit 24/7 de juiste tools die nodig zijn om deze doelen te behalen.

Wil jij graag gaan fitnessen bij Fit 24/7, dan kun jij je aanmelden voor een persoonlijke intake. Tijdens het kennismakingsgesprek worden een aantal metingen uitgevoerd en brengt de personal trainer in Zevenbergen in kaart wat je graag wil bereiken. Op deze manier kan hij een duidelijk plan op maat opstellen.

Vervolgens kun je aan de slag met sporten. Tijdens het sporten zal een personal trainer meekijken. Aan de hand van de training krijgt hij een duidelijk beeld van jouw huidige niveau en kan hij precies zien waar jij nog wel wat hulp bij kunt gebruiken. Zo krijg jij persoonlijk advies en probeert de trainer jou te motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Meld je aan voor een intake gesprek
Fit 24/7
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Fit 24/7 je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor sport en gezondheid op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor sportscholen kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende sportscholen onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Yoga Geleen of Fit in Twente!

Bekijk de reviews van deze bedrijven