Informatie

 • Boon Heuvelland
 • Makelaardij
 • Rijksweg 4,
  6271 AE Gulpen
 • Opgericht in 1996
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Boon Heuvelland

Rapid '54 review

Boon Heuvelland Makelaar zijn de makelaars van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Boon Heuvelland richt zich op de verkoop van de bijzondere woningen in het Heuvelland en Maastricht. Een makelaar van Goeden Huize(n) dus! Karakteristieke huizen als vakwerkwoningen, carréboerderijen, vrijstaande woningen en bouwkavels op mooie plekken zijn de specialiteit. Heeft u een dergelijk huis, dan bent u bij Boon Vastgoed aan het goede adres. Het kantoor is in februari 1996 opgericht door Mr. Franklin Boon en beschikt dus over meer dan 20 jaar ervaring.

Naast het verkopen van woningen kan Boon Heuvelland u ook verder helpen met een aankoopservice, taxaties, financiering van een woning en het inschrijven als zoeker.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Boon Heuvelland

Boon Heuvelland staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,1 / 5 op basis van meer dan 12 reviews! Daarnaast scoort Boon Heuvelland een 9,5/10 op Funda!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Heel tevreden met Jarco! Mooi huis in Gulpen gevonden, we zijn heel gelukkig.” – Tevreden klant (Stefan)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijk contact
 • Klantgericht
 • Deskundig
 • Actuele kennis
 • Specialisme Heuvelland
 • Kwaliteitskeurmerk

De beste makelaar van omgeving Heuvelland

Boon Heuvelland is geen traditionele makelaar, maar een makelaar van deze tijd. De werknemers zijn echte liefhebbers van het Heuvelland, wonen er zelf en kunnen u er alles over vertellen. Zelf zijn zij namelijk fanatieke wandelaars. Kenmerken van de diverse dorpen en gehuchten zijn bij Boon Heuvelland goed bekend.

Boon Heuvelland heeft een efficiënte en doelgerichte werkwijze. Boon Heuvelland is 7 dagen per week voor u bereikbaar, ook in de avonduren! De makelaars zijn betrouwbaar, degelijk en begrijpen hoe klanten in deze tijd geholpen willen worden. U heeft garantie op een persoonlijke benadering en korte lijnen. De makelaars spannen zich maximaal in om uw pand in zo kort mogelijke tijd tegen de beste condities te verkopen. Bent u op zoek naar een makelaar Zuid-Limburg? Aarzel dan niet.

Bekijk het aanbod!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Boon Heuvelland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor makelaars op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor makelaars kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op AMH Makelaars of Van Cromvoirt Makelaars!

Bekijk de reviews van deze bedrijven