review hof de brulle

Informatie

Hof de Brulle
Carréhoeve
Breulsweg 3, 6321 EK, Wijlre

Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

+31 43 459 2683
info@hofdebrulle.nl
hofdebrulle.nl/

Hof de Brulle review

Je ervaart meteen de rust en natuur om je heen als je de hof oprijdt. Het buitenhof is anderhalve hectare en is onderdeel van het 5 sterren Heuvellandschap. Je kunt heerlijk rondwandelen in het grote buitenhof, geniet op een bankje van het uitzicht of loop door de fruitgaard struinen of moestuinen. De hof biedt vele mogelijkheden en plekken om heerlijk tot rust te komen. De hof is ideaal om een teambuilding dag of weekend te organiseren. De hof is voorzien van een grote speelweide met een speelhuis met glijbaan en schommels. Laat je verwennen door de natuur.

  • Perfect voor teambuilding
  • Ruime woning
  • Anderhalve hectare buitenhof
  • Unieke locatie
  • Eten en drinken
  • Wandel- en fietsroutes

De tevreden klanten van Hof de Brulle

De mooiste carréhoeve op een unieke locatie

Hof de Brulle is een monumentale bourgondische carréhoeve waar mensen elkaar ontmoeten. Dit kan zijn voor vakanties, bijeenkomsten met vrienden of families, trainingen, workshops, vergaderingen. Hof de Brulle is gelegen op één van de mooiste plekken van Nederland: centraal in het Geuldal met een weids uitzicht op de omringende heuvels.

Het gebouw, de carré, herbergt twee ruime zalen, een grote lounge en een professioneel kookatelier dat uitnodigt om met een groot gezelschap het schort om te binden. Uw voorgangers zijn op de unieke locatie al heerlijk tot rust gekomen, zo blijkt ook uit overige reviews. De stilte op de binnenhof garandeert een mooie nachtrust in een van de 13 kamers. De huur van de hoeve is exclusief. Dit wil zeggen dat er verder geen andere gasten aanwezig zullen zijn. Bent u op zoek naar een geschikte locatie om een weekend teambuilding in Limburg te organiseren? Aarzel dan niet.

hof de brulle review
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op