logo schildersezel-enzo

Informatie

 • 046 Rijopleidingen
 • Rijschool
 • Rijksweg Centrum 58b, 6161 EG Geleen
 • Opgericht in 2010
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Schildersezel-Enzo review

Schildersezel-Enzo verkoopt via hun webshop Schildersezels en schildermateriaal. Het assortiment betreft allerlei soorten schildersezels. Houten schildersezels, maar ook schildersezels die gemaakt zijn van andere materialen. Bovendien is er voor iedere doekgrootte wel een geschikte schildersezel beschikbaar.

Hoewel de schildersezel het hoofdproduct van Schildersezel-Enzo is, heeft het bedrijf ook een uitgebreid aanbod aan verf, schildersdoeken, penselen en tekenbenodigdheden. Ook verkoopt het bedrijf houten tekenhanden en tekenpoppen in allerlei verschillende maten. Kunstenaars en schilderliefhebbers kunnen dus helemaal losgaan in de webshop van Schildersezel-Enzo.

Bestellingen kunnen worden geleverd via de post, maar ook worden afgehaald bij een afhaalpunt in Maastricht of Herzogenrath. Dit is zeer handig als je bijvoorbeeld alleen contant kunt betalen. Contant betalen is bij de meeste webshops niet mogelijk, dus op dit gebied onderscheid Schildersezel-Enzo zich van de concurrentie. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om via iDeal, Paypal, Mister Cash, Sofort en Afterpay te betalen. Hierdoor kunnen klanten uit zowel België en Duitsland probleemloos bestellingen plaatsen.

Bestellen gaat zeer eenvoudig en de bestellingen worden snel geleverd. Voor bestellingen boven de €50 worden er geen verzendkosten gerekend. Indien de bestelling vóór 14.00 uur wordt geplaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. 96% van de verzendingen is daarom de volgende dag al in huis. Afhankelijk van de eindbestemming werkt het bedrijf met DPD, DHL, GLS, UPS of Nedpak. Er wordt altijd een mail met track & trace code verstuurd naar de klant.

 • Concurrerende prijzen
 • Veel betalingsmogelijkheden
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
 • Klantgerichte medewerkers
 • Specialist

Beoordeling Schildersezel-Enzo

Schildersezel-Enzo staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Aluminium schildersezel gekregen van mijn vriend. Ben er zo blij mee! Hij is erg stevig en het design is ook zeer mooi. Zeker aan te raden! –  (Lara)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Goed service
 • Jarenlange ervaring
 • Persoonlijke aandacht
 • Ervaren instructeurs
 • Scherpe tarieven

Rijles volgen bij 046 rijopleidingen

De beste rijschool in Sittard

Ben je op zoek naar een rijschool in Sittard die jou gaat helpen met het behalen van je rijbewijs? Dan is 046 rijopleidingen de juiste keuze voor jou! 046 rijopleidingen zorgt ervoor dat jij snel en effectief je rijbewijs behaalt. Zij doen dit onder andere door een duidelijke persoonlijke begeleiding tijdens het traject. Daarnaast, zorgen zij ervoor dat er een vaste rij-instructeur aan jou gekoppeld wordt. Hierdoor is de rijinstructeur altijd op de hoogte van jouw situatie en weet hij/zij waar op gefocust moet worden. Hierdoor zal jij sneller het rijlessentraject doorlopen en daardoor in een mum van tijd je rijbewijs behalen!

Begin meteen met rijlessen!
Rijschool Sittard
inforeview review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als 046 rijopleidingen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Driving school Maastricht en Rijschool Breda.

Bekijk de reviews van deze bedrijven