Fiks

Informatie

 Fiks

 Dienstverlening

 ADAM TOREN, Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31 6 54 328 328

hallo@fiks.nl

www.fiks.nl

Fiks review

Fiks is hét bedrijf dat je helpt met het vinden van een toffe stageplek.
Ze beschikken over een uitgebreide database vol vacatures bij bedrijven in allerlei sectoren. Contact opnemen met een bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest. Als je vragen hebt over een vacature dan hoef je maar een Whatsapp te sturen en je vraag komt meteen bij de juiste persoon terecht.
Of je nu op zoek bent naar een stage Finance and Control of een stage Accountmanagement, bij Fiks vind je het allemaal! Van kleine familiebedrijven tot grote internationals.

De oprichters van Fiks weten als geen ander hoe moeilijk het is om een gave stageplek te vinden. Daarom hebben zij dit platform ontwikkeld om jou te helpen met het zoeken. Al talloze HBO en WO studenten hebben hun stageplek gevonden via Fiks. Door de transparante vorm van communiceren en de overzichtelijk database, vind je in no-time je ideale stageplek!

  • Uitgebreide database
  • Eenvoudig in contact komen met bedrijven
  • Persoonlijke hulp
  • Whatsapp alerts

De tevreden klanten van Fiks

Over Fiks

Ben je een HBO of WO student en op zoek naar een leuke stageplek?
Dan ben je bij Fiks aan het juiste adres!
Fiks helpt je in contact te komen met talloze bedrijven die stageplekken aanbieden aan gemotiveerde studenten. Ze beschikken over een uitgebreide en overzichtelijke database vol gave stagebedrijven. Of je nu wilt werken voor een klein familiebedrijf of een grote international, bij Fiks zit je altijd goed. Geen ingewikkelde procedures of formele e-mails om in contact te komen met de bedrijven. Nee, contact gaat gewoon via Whatsapp! Neem snel een kijkje en vind jou nieuwe stage met behulp van Fiks.
Fiks
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op