nieuwsbeest logo png

Informatie

Nieuwsbeest

Nieuws

Amsterdam

Reviewscore: 5/5

nieuwsbeest.nl/

Nieuwsbeest review

Nieuwsbeest is een website die kijkt wat actueel is op de wereld en die hierop interessante verhalen verschaft. De verschuiving van nieuwsconsumptie van traditionele kanalen zoals kranten, radio en tv naar online zal steeds verder gaan. Daarom ligt de prioriteit van Nieuwsbeest bij online-verslaggeving, in tekst en beeld. Met sterke verhalen over de actualiteit draagt Nieuwsbeest bij aan een gezonde democratische samenleving, middels duiding, diepgang en dialoog.

De verhalen van Nieuwsbeest worden altijd verteld met gefundeerde en gecheckte feiten zodat jij altijd juiste en relevante verhalen kunt lezen. Hierdoor krijgt nepnieuws, dat nu veel de wereld in geslingerd wordt, geen ruimte in onze verhalen. De nieuwsartikelen zijn vaak korte verhalen of vraagstukken over actualiteiten. Veel mensen kijken meerdere keren per dag even naar het nieuws (infosnacking) en zullen daarom te lange verhalen niet lezen.

InfoReview werkt enkel met geverifieerde reviews van klanten.

  • Laatste nieuws
  • Actueel
  • Diepgaande verhalen
  • Diverse categorieën

De tevreden klanten van Nieuwsbeest

Diepgaande verhalen

Nieuws is overal om ons heen. Vaak zitten er meerdere interessante verhalen om een nieuwsonderwerp heen. Nieuwsbeest gaat daarom opzoek naar relevante verhalen in actuele nieuwsgebeurtenissen in de wereld. Samen met gefundeerde feiten wordt het verhaal verteld om zo diepgang te creëren in het actuele nieuws onderwerp. Bij Nieuwsbeest lees je daarom verhalen van het nieuws die impact op jouw leven hebben. Nieuwsbeest werkt met verschillende onderwerpen zodat er altijd iets interessants voor jou bij zit. Zo is categorie Lifestyle een van de populairste categorieën. Nieuwsbeest heeft meerdere redacteurs waardoor ze snel op de actualiteit kunnen inspelen en zo relevante verhalen kunnen vertellen.
pexels-negative-space-177557
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op