loche review

Informatie

Loche Luxury Footwear

Webshop

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 84855563

info@loche.nl

loche.nl

Loche Luxury Footwear

Loche Luxury Footwear is gespecialiseerd in de verkoop van sneakers van een hoogwaardige kwaliteit. Alle sneakers die Loche verkoopt zijn gemaakt van een hoge kwaliteit materiaal , maken gebruik van stevige materialen en gebruiken luxe materialen voor een hoogwaardige en strakke afwerking. De webshop verkoopt onder andere de populaire Axel Arigato sneaker voor vrouwen en de strakke en moderne Bianco heren sneaker. Buiten deze 2 merken verkoopt Loche ook het premium merk Dutch’d.

Bij Loche Luxury Footwear is verzenden gratis en dus worden in België en Nederland je schoenen gratis geleverd. Bestel je voor 15:00? Dan heb je de nieuwe sneakers de volgende dag in huis. Bij vragen kun je Loche bereiken via WhatsApp , email of direct via telefoon. Bij elk van deze methodes is een snel antwoord gegarandeerd!

  • Gratis verzenden in Nederland en België
  • Snelle levering
  • Hoge kwaliteit schoenen voor een eerlijke prijs
  • Uitstekende service

De tevreden klanten van Loche Luxury Sneakers

Bracket schoenen

Loche Luxury Footwear verkoopt bracket schoenen in verschillende soorten kleuren en maten. De sneakers zijn van hoge kwaliteit en maken gebruik van speciale materialen. Dit zorgt ervoor dat deze bracket sneakers strak en goed afgewerkt uit zien. Buiten bracket, biedt Loche veel meer verschillende merken luxe sneakers en net zoals bracket zijn ook deze schoenen van hoge kwaliteit en voorzien van een strakke afwerking.
bracket schoenen
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op