Comfocare

Informatie

Comfocare

Wonen

Grindakker 2
6176 JC Spaubeek

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31(0)462340101

info@comfocare.nl

www.comfocare.nl/

Comfocare

ComfoCare staat voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen. Comfocare biedt hier slimme oplossingen voor. Voorbeelden van producten die Comfocare aanbiedt zijn beveiligingscamera’s, voordeurcamera’s, rookmelders en personenalarmeringen.

Comfocare zorgt ervoor dat de juiste producten en diensten afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen en situatie. Dat is waar ComfoCare voor staat. De medewerkers van Comfocare geven persoonlijk en deskundig advies. Ook verzorgen zij de volledige installatie en krijgt u heldere uitleg over de producten. Met uitstekende service en onderhoudsabonnementen zorgt Comfocare ervoor dat u zorgeloos en aangenaam kunt bljiven genieten.

  • Slimme oplossingen
  • Installatie op maat
  • Uitstekende service en onderhoudsabonnementen
  • Persoonlijk en deskundig advies

De tevreden klanten van Comfocare

Personenalarmering

Bij Comfocare kun je onder andere terecht voor personenalarmering. Dit kan een uitkomst zijn voor mensen die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen in de eigen woonomgeving. Met de personenalarmering heb je wel de zekerheid dat er hulp kan komen, mocht dit nodig zijn. Het geeft een veilig gevoel. Voor Comfocare is wonen in een veilige omgeving heel belangrijk.
Personenalarm
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op