amh makelaars review

Informatie

Adam Mostard en Hommes B.V.
Makelaardij
Luikerweg 23, 6212 ET Maastricht

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+043-3540777
info@amh-makelaars.nl
www.amh-makelaars.nl/

AMH Makelaars review

Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Zo staat NVM makelaar Adam-Mostard-Hommes al jaren te boek. Strategisch gelegen in de aantrekkelijke buurt St. Pieter bent u als verkoper en koper bij AMH Makelaars letterlijk aan het juiste adres.
Het bedrijf is ontstaan uit een samenvoeging van Adam & Mostard en Hommes Makelaardij, inmiddels al zeventig jaar een  begrip in de regio. Zij staan bekend om de optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties zijn zij in staat om elke straat en woning op juiste waarde te taxeren. PHoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Zo staat NVM makelaar Adam-Mostard-Hommes al jaren te boek. Strategisch gelegen in de aantrekkelijke buurt St. Pieter bent u als verkoper en koper bij ons letterlijk aan het goede adres.
Ons kantoor is ontstaan uit een samenvoeging van Adam & Mostard en Hommes Makelaardij, inmiddels al zeventig jaar een  begrip in de regio.  Wij staan bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt.
Tegelijkertijd realiseren we ons dat goede makelaardij meer is dan het bepalen van een optimale prijs. Huizenverkoop of
aankoop is emotie. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn voor ons kernwaarden. Dat betekent ook flexibel en buiten kantooruren beschikbaar zijn. Onze aanpak blijft niet zonder resultaat. In de branchecijfers scoren we steevast zeer goed wat betreft gemiddelde verkoopprijs. Het personeel van AMH weet wat er vandaag en morgen speelt.
Huizenverkoop of aankoop is emotie. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn kernwaarden voor AMH Makelaars. Dat betekent ook flexibel en buiten kantooruren beschikbaar zijn. De aanpak blijft niet zonder resultaat. In de branchecijfers scoort de makelaardij steevast zeer goed wat betreft gemiddelde verkoopprijs.

  • Persoonlijk contact
  • Klantgericht
  • Deskundig
  • Actuele kennis
  • Specialisme regio Maastricht
  • Buiten kantoor uren beschikbaar

De tevreden klanten van AMH Makelaars

De beste makelaardij omgeving Maastricht

review amh makelaars
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op