Informatie

Afvalcontainers Rijnmond
Verhuur
Doklaan 22, 3081 AD Rotterdam
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

088-2839450
info@afvalcontainersrijnmond.nl
www.afvalcontainersrijnmond.nl

Afvalcontainers Rijnmond review

Al decennialang is Afvalcontainers Rijnmond de plek om al uw soorten en maten containers te huren. Als onderdeel van de Van Leeuwen Recycling Groep is er veel deskundigheid in huis voor al uw vragen over afvalverwerking en containerleveringen. Vanwege het grote aanbod aan afvalcontainers is een snelle levering vrijwel altijd mogelijk binnen 24 uur en is een scherpe prijs gegarandeerd.

En mocht uw container al eerder vol zijn dan gedacht, dan kunt u gerust bellen om voor een nieuwe container. De oude, volle container wordt dan opgehaald en meteen verwisseld met een lege, nieuwe. Zo hoeft u nooit lang te wachten.

  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Klantvriendelijke service
  • Professionele en veilige producten

De tevreden klanten van Afvalcontainers Rijnmond

De geschiedenis van Van Leeuwen Recycling Groep

Van Leeuwen Recycling is opgericht in 1967 door de heer Van Leeuwen in Rotterdam en wordt tegenwoordig geleid door de 2e en 3e generatie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een groot en bekend internationaal bedrijf. Door een schat aan ervaring en vakmanschap is het bedrijf in staat om te blijven groeien. Het bedrijf is in het bezit van alle benodigde vergunningen om aan milieuvriendelijke afvalverwerking te voldoen. Tegelijkertijd verhuurt Van Leeuwen Recycling al jaren afvalcontainers aan particulieren.

Dus bent u zelf op zoek naar een grote of kleine container om al uw afval in kwijt te kunnen? Bij Afvalcontainers Rijnmond bent u altijd aan het juiste adres. Bel gerust voor meer informatie.

afvalcontainers rijnmond
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op