Stoeldopshop

Informatie

 Stoeldopshop

 Webshop

 Keizersveld 52 5803 AN Venray

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 info@stoeldopshop.nl
0478 531 414
https://stoeldopshop.nl/

Stoeldopshop review

Heeft u ook stoelen die krassen op uw vloer maken? Dan is daar nu een oplossing voor, want stoeldopshop heeft de handigste stoelpootdoppen en vloerglijders met optimale bescherming voor uw vloer. Ze zijn geschikt voor verschillende stoelen en onder vloeren. Ze hebben bijvoorbeeld stoel doppen voor een houten vloer, tapijt, gladde vloer en ruwe vloer. Daarnaast kunt u nog kiezen welke onderkant de vorm van uw stoel poot heeft. Voor elke vloer is er een unieke stoelpoot dop die er voor zorgt dat uw vloer niet beschadigd raakt doordat de poten over de vloer schuren en krassen maken. Er staat ook handige informatie op de website over hoe u bijvoorbeeld de maat voor de stoelpootdoppen moet opmeten. Dit kan in 3 hele makkelijke stappen. Daarnaast hebben ze ook nog eens instructies van hoe u de stoel doppen het makkelijkst op uw stoel kunt monteren. Ook dit staat in handige stappen aangegeven. Daarbij hebben ze ook nog een keuzehulp waarbij ze je goed helpen welke stoeldoppen voor u het beste zijn. De stoel doppen worden vanaf € 35,- gratis bij u thuis geleverd.

  • Overzichtelijk
  • Een handige keuzehulp
  • Werkt snel
  • Duidelijk

De tevreden klanten van Stoeldopshop

Informatie over Stoeldopshop

Stoeldopshop is een bedrijf dat zich al 20 jaar specialiseert in stoel doppen en vloer glijders in alle soorten en maten. De feed back van klanten nemen ze graag mee bij hun beslissingen of eventuele nieuwe producten. Voor de stoeldopshop staat klantbinding voorop en willen ze het beste voor hebben met hun klanten.

stoeldopshop
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op