schoolfoto review

Informatie

Schoolfoto

School fotograaf

Havenstraat 54, 2211 EJ Noordwijkerhout

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

071-3611111

info@schoolfoto.nl

www.schoolfoto.nl/

Schoolfoto review

Met Schoolfoto krijgt u een perfect geplande schoolfotodag, een professionele fotograaf en de beste service voor ouders en scholen. Schoolfoto houdt schoolfotodagen op het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs.

Professionele schoolfotografie voor het voortgezet onderwijs. Strak geregelde fotodag en zeer snelle levering van pasjes en koppenkaarten. Dat zijn dingen die Schoolfoto belangrijk vindt!

Een goed geregelde en ontspannen fotodag met mooie en vooral natuurlijke schoolfoto’s. Naast het leveren van de fotoset aan school biedt Schoolfoto een online bestelservice met leuke foto artikelen voor de ouders aan.

  • Perfecte schoolfotodag
  • Fijn voor ouders
  • Ervaringrijk
  • Aandacht voor ouders & leerlingen
  • Gemak voor school

De tevreden klanten van Schoolfoto

Wie is Schoolfoto?

Duidelijke afspraken, een perfecte planning en een professionele fotograaf. Zo zorgt Schoolfoto dat iedere schoolfotodag perfect geregeld is.

Met aandacht voor de leerlingen en door het gebruik van de nieuwste technieken is ieder plaatje raak en dat maakt ouders blij. Ouders krijgen binnen twee weken een foto met inlogcode en kunnen de foto’s eenvoudig zelf bewerken, bestellen en betalen.

Schoolfoto is een schoolfotograaf die scholen totaal ontzorgt, met eigen productie- en serviceafdeling zijn zij het aanspreekpunt voor ouders. Dat is goed geregeld.

schoolfoto review
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op