Haemers-Klinkers review

Informatie

 • Haemers-Klinkers
 • Interieurbouwer
 • Burgemeester Visschersstraat 141

  6235 EB Ulestraten

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Haemers-Klinkers

Rapid '54 review

Haemers-Klinkers heeft een lange geschiedenis in het integraal adviseren, ontwerpen en realiseren van een breed scala aan interieurontwerpen en richt zich sinds 2019 ook op interieurontwerp op maat voor particulieren en interieurarchitecten. Bij Haemers-Klinkers hebben we een grote passie voor hoogwaardige materialen en vakmanschap, zodat u creatieve oplossingen kunt vinden voor al uw interieurwensen.

Ons bedrijf is gevestigd in Ulestraten en onze getalenteerde monteurs werken eraan om de mooiste interieurontwerpprojecten voor onze klanten tot leven te brengen. Wat Haemers-Klinkers onderscheidt van andere interieurontwerpers, is het gebruik van innovatieve technieken, toepassingen en programma’s om op maat gemaakte ontwerpen te creëren die uniek zijn voor elke klant.

We zijn gespecialiseerd in het hanteren van vaste oppervlakken zoals Hi-macs en Corian, maar ook in geavanceerde materialen zoals plexiglas. Door deze materialen te combineren met onze ontwerp- en fabricage-expertise, kunnen we mooie en functionele interieurs creëren die perfect aansluiten bij uw wensen.

Beoordeling Haemers-Klinkers

We hebben enkele tevreden recensies mogen ontvangen. Onze klanten zijn zeer tevreden over ons werk en waarderen de kwaliteit, professionaliteit, vakmanschap en design die wij leveren. We zijn er trots op onze klanten prachtige interieurs te bieden die perfect passen bij hun persoonlijke stijl en behoeften. Onze klanten vertrouwen ons om hun interieurdromen waar te maken en we doen ons best om hun verwachtingen te overtreffen.

Meest gewaardeerde beoordeling

Wij zijn heel tevreden over alle aspecten. De adviesgesprekken vooraf, de uitvoering en de nazorg. Er is op alle fronten volgens afspraak gewerkt met een voor ons heel mooi eindresultaat van onze thuiswerkplek. ” – Ellen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Vakmanschap
 • Maatwerk
 • Service
 • Advies op maat
 • Hoogwaardige materialen
 • Persoonlijke stijlen
interieur

Waarom kiezen voor interieurontwerpen bij Haemers-Klinkers?

Haemers-Klinkers is uw ideale partner voor kwalitatieve interieurinrichting en maatwerk. Ons team van toegewijde professionals biedt diepgaand advies, creatief ontwerp en vakmanschap om aan al uw behoeften op het gebied van interieurontwerp te voldoen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en staan ​​bekend om onze uitstekende service. Voor uiteenlopende opdrachtgevers, van particulier tot interieurontwerper, hebben wij mooie projecten gerealiseerd. Of het nu gaat om de inrichting van uw woning of uw bedrijfsruimte, wij garanderen u een prachtig resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben. Kies voor Haemers-Klinkers en ervaar onze passie voor vakmanschap, maatwerk en service.

Bekijk onze projecten
interieur Haemers-Klinkers
interieur Haemers-Klinkers

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Haemers-Klinkers je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor wonen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Instyle Decoration en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven