logo Driving School Eindhoven

Informatie

  • Driving School Eindhoven
  • Rijschool
  • Berkenrodelaan 53, 5043WG Tilburg
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Driving school Eindhoven review

Rapid '54 review

Driving School Eindhoven is opgericht in 2019 en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van autorijles aan internationale studenten in Eindhoven. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van studenten naar hun rijbewijs en hebben al veel expats aan hun rijbewijs geholpen.

Een van de activiteiten van Driving School Eindhoven is het helpen van internationale studenten bij het behalen van hun rijbewijs. Dankzij hun persoonlijke, kwalitatieve lessen hebben zij een klanttevredenheid van 91%!

Hun doelgroep varieert van personen van 16 tot 40 jaar. Driving School Eindhoven helpt deze doelgroep om hun rijbewijs te halen. Het programma wordt op maat gemaakt, waardoor jij snel en voordelig jouw rijbewijs kunt behalen. De instructeurs helpen jou graag om jouw rijbewijs te behalen! Hun prijzen staan ​​vermeld op hun website. Dankzij allerlei voordelige pakketten kun je bij Driving School Eindhoven voor gunstige prijzen rijles volgen. Driving School Eindhoven is zeker het overwegen waard, wanneer je als internationale student rijlessen wil volgen in Nederland.

Beoordeling Driving School Eindhoven

De beoordelingen voor Driving School Eindhoven worden voornamelijk op het Google review platform verzameld. Hier worden zij goed beoordeeld en weten zij een 5/5 score te noteren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik had het genoegen om mijn lessen in Eindhoven te doen bij Hussein, die even professioneel en erg vriendelijk was. Na mijn 3 weken bij slaagden we erin om het rijexamen bij de eerste poging te halen. Sterk aanbevolen!” – Leon Visperas

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Aandachtige instructeurs
  • Engelstalig
  • Stelt op gemak
  • Geschikt voor Expats
  • Persoonlijke begeleiding
  • Hoog slagingspercentage

Rijlessen de hele week door

Ook in de avonduren
Alle pakketen bekijken!
Driving School Eindhoven
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Driving School Eindhoven je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor Rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende Rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Driving School Sittard en Rijschool in Eindhoven.

Bekijk de reviews van deze bedrijven