Pom Lai

Informatie

Pom Lai

Restaurant

Rijksweg zuid 126-128, 6161 BS Geleen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

046 – 4746154

info@pomlai-geleen.nl

pomlai-geleen.nl

Pom Lai review

Pom Lai is een Chinees Restaurant gevestigd in Geleen. Bij Pom Lai kunt u genieten van Aziatische gerechten, met in het bijzonder specialiteiten uit de Singaporese en Maleisische keuken. Bij Pom Lai kunt u reserveren of telefonisch bestellen. Pom Lai serveert verschillende soorten menu’s zoals het gezinsmenu, het weekmenu en het afhaalmenu.

Ook is het bij Pom Lai mogelijk om een feest te houden. Zo beschikt het restaurant over een zaal waarin 50 personen kunnen zitten. Catering wordt gedaan vanaf 15 personen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Verschillende menu’s
  • Reserveren of telefonisch bestellen
  • Catering mogelijkheden
  • Feesten en partijen

De tevreden klanten van Restaurant Pom Lai

Wie is Pom Lai?

Pom Lai is een Chineesrestaurant in Geleen waar het mogelijk is om catering te huren en om feesten en partijen te organiseren. In de zaal bij Pom Lai is plek voor 50 mensen om te zitten. Deze zaal is al te reserveren vanaf 15 personen. Pom Lai maakt graag een offerte voor u.
catering
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op