Mozzeno logo

Informatie

Mozzeno

Persoonlijke lening en investering

Louizalaan 523, 1050 Brussel

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+32 (0)2 588 03 40

contact@mozzeno.com

mozzeno.com/nl

Mozzeno review

Mozzeno financiert op een innovatieve manier persoonlijke projecten van consumenten door financieringsinstrumenten uit te geven waar andere consumenten op hebben geschreven. Dit zijn leningen op afbetaling. Het is een alternatief voor de bank en geeft uw lening en investering betekenis.

Mozzeno werkt 100% digitaal en de kredietnemers die hun lening volledig terugbetalen ontvangen een beloning. Mozzeno vindt samenwerking belangrijk en draagt bij aan de samenwerkingseconomie. Mensen die hierin investeren dragen indirect bij aan verschillende zinvolle projecten.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Eerlijk
  • Concreet en lokaal
  • 100% digitaal
  • Professioneel

De tevreden klanten van Mozzeno

Leningen Mozzeno

Mozzeno biedt verschillende leningen aan. Voorbeelden van deze leningen zijn een interieurlening, studielening, renovatielening en reislening. Een aanvraag voor zo’n lening kan volledig online. Deze leningen worden door Mozzeno op een innovatieve manier geïntroduceerd. Wanneer u een lening op afbetaling aanvraagt, wordt deze als het ware indirect gefinancierd door andere particulieren. Deze particulieren gebruiken hun geld om uw persoonlijk project waar te maken. De rente die u over uw lening betaalt ontvangen zij indirect dan weer terug. Op deze manier groeit hun geld en kunt u uw project financieren.
leningen
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op