bezuijen bemiddeling

Informatie

 Bezuijen Bemiddeling

Makelaardij

 Hoenderdijk 7 A, 3253 AK Ouddorp

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

info@bezuijenbemiddeling.nl

www.bezuijenbemiddeling.nl

Bezuijen Bemiddeling

Bezuijen Bemiddeling uit Ouddorp is een middelgrote makelaar gevestigd in Ouddorp en aangesloten bij de VBO vereniging van makelaars en taxateurs gevestigd in Zeeland. Als aangesloten VBO makelaar is kwaliteit en service altijd gegarandeerd. Ons werkgebied beslaat het gehele eiland Goeree-Overflakkee. Wij hebben al honderden woningzoekenden het afgelopen jaar blij gemaakt met onze dienstverlening.

Bezuijen Bemiddeling heeft een divers woningaanbod, van klein tot groot en voor elk budget. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning of juist een grotere woning, u zult altijd slagen bij ons makelaarsbureau. Kunt u uw droomhuis niet vinden? Wij zoeken graag met u mee tot u uw droomhuis heeft gevonden.

Bent u opzoek naar een tweede woning? Dan bent u ook bi ons aan het juiste adres!

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar in het centrum van Ouddorp en is enkel op zondag gesloten. Wij kunnen u altijd te hulp staan op de hectische woningmarkt en zoeken samen met u een pracht huis.

Wij kunnen de volgende diensten voor u uitvoeren:
1. Taxaties
2. Aankoopbemiddeling
3. Woning- en bedrijfsverkoop
4. Zoeken naar een geschikt tweede huis

Ook voor hypotheek advies bent u bij Bezuijen Bemiddeling aan het juiste adres. In samenwerking met de hypotheekshop zorgen wij voor het juiste financiële plaatje voor al uw wensen. Wij denken met u mee en gaan tot het uiterste om uw tevreden te stellen.

Bezuijen Bemiddeling werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
  • Goede bemiddeling
  • Taxaties
  • Tweede woningen
  • B2C en B2B
  • Veel ervaring

De tevreden klanten van Bezuijen Bemiddeling

Full service makelaardij

Wilt u uw huis verkopen? Bezuijen Bemiddeling helpt u graag met de verkoop van uw woning. Hierbij proberen wij een maximaal bedrag voor u op te brengen. Wij zorgen dat  u met een goed gevoel afscheid van uw woning neemt.

Bezuijen Bemiddeling helpt u daarnaast ook graag bij de aankoop van uw woning of bedrijfspand. Als specialist in de markt hebben wij visie op ligging, staat van onderhoud en courante waarde van het object. Met deze kennis kunnen wij u van dienst zijn.

Een waardebepaling van uw woning wordt door Bezuijen Bemiddeling te allen tijde gratis uitgevoerd met als doel u op de hoogte te brengen van een eventuele reële opbrengst van uw woning.

house-4028391_640
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op