waterkeringdouche

Informatie

Waterkeringdouche.nl

Webshop

Postbus 3097, 4700GB Roosendaal

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

support@waterkeringdouche.nl

Waterkeringdouche.nl

Waterkeringdouche.nl review

Waterkeringdouche.nl is de website voor waterkeringen voor de badkamer. Het bedrijf bevindt zich in Roosendaal, Nederland. Ze bieden verschillende maten waterkeringen aan om wateroverlast op de badkamervloer tegen te gaan. Het bedrijf heeft 5 lengtematen waterkeringen in hun assortiment. Deze zijn flexibel en stevig gebouwd. Ook zijn de waterkeringen makkelijk op maat te maken en kun je zonder problemen bochten maken. Met de klevende strips aan de onderkant bevestig je het product makkelijk op de vloer. De hoogte van de waterkering zelf is 3cm. Nadat de bevestiging van de waterkering goed is opgedroogd, kun je weer genieten van een droge badkamer vloer.

InfoReview werkt enkel met geverifieerde reviews van klanten.

  • Snelle levering
  • Niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending naar Nederland & België
  • Inclusief Track & Trace code

De tevreden klanten van Waterkeringdouche.nl

Gratis verzending Nederland & België

Bij Waterkeringdouche.nl maakt het niet uit voor welk bedrag je bestelt. De bestelling wordt namelijk altijd gratis verzonden binnen Nederland en naar België. Ook krijg je bij je bestelling binnen 48 uur een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Zo weet je precies wanneer je de waterkering van Waterkeringdouche.nl binnen krijgt.
gratis verzending
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op