verpakgigant review

Informatie

Verpakgigant.nl
Verpakkingsmaterialenspecialist
Breede Plat 14A, 1721PS
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+072 202 91 79
support@verpakgigant.nl
www.verpakgigant.nl

Verpakgigant.nl review

Verpakgigant.nl is dé webwinkel die gereed staat voor alle kleine en grote ondernemingen die op zoek zijn naar de meest voordelige verpakkingsmaterialen van zeer degelijke kwaliteit! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils. De verpakkingsmaterialen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, formaten en kwaliteiten. Mocht jouw formaat er toch niet tussen zitten, dan helpt het vriendelijke personeel je graag persoonlijk verder.

Verpakgigant.nl is onderdeel van Nemook Trading BV. Nemook Trading BV is opgericht in 2013 en heeft jarenlange ervaring in het runnen van diverse webwinkels zoals Luchtkussengigant.nl, Dealsgigant.nl en Coexzakken.nl.

  • Persoonlijk contact
  • Klantgericht
  • Uitgebreid assortiment
  • Kwalitatieve producten
  • Goede service
  • Snelle levering

De tevreden klanten van Verpakgigant.nl

De beste kwaliteit verpakkingsmaterialen

100050527_117512323296300_5106204236446695424_n
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op