schildersezel-enzo logo

Informatie

Schildersezel-Enzo

Schildersezels

Postbus 245 6170 AE Stein

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

043 23 40 770

[email protected]
www.schildersezel-enzo.com/

Schildersezel-Enzo review

 

Schildersezel-Enzo verkoopt Schildersezels en schildermateriaal via hun webshop. Het bedrijf heeft een groot assortiment schildersezels voor iedere maat doek. Buiten houten schildersezels verkopen ze ook schildersezels uit een hoop andere materialen

Het is ook mogelijk om je bestellingen op te halen bij een afhaalpunt in Maastricht of Herzogenrath. Dit is handig als je enkel contant kunt betalen. Hierin onderscheid Schildersezel-Enzo zich van de concurrentie aangezien dit niet mogelijk is bij veel webshops. Bovendien is er de mogelijkheid om via iDeal, Paypal, Mister Cash, Sofort en Afterpay. Dit betekent dat klanten uit zowel Belgie en Duitsland zonder problemen bestellingen kunnen plaatsen.

Als klanten meer dan 50€ uitgeven in de webshop zijn er geen verzendkosten. Als je voor 14.00 uur een bestelling plaatst wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Dit zorgt dat 96% van alle verzending de volgende dag al in huis zijn. Afhankelijk van de eindbestemming gebruikt het bedrijf DPD, DHL, GLS, UPS en Nedpak. En stuurt een email met de track & trace code.

Hoewel Schildersezels hun hoofdproduct zijn beschikt het bedrijf over een groot assortiment verf, schilderdoeken, penselen en tekenbenodigdheden. Ook verkoopt dit bedrijf houten tekenhanden en tekenpoppen in allerlei verschillende maten. Voor de meeste artiesten valt er wel wat te vinden in de webshop van Schildersezel-Enzo

Web Wings werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Concurrerende prijzen
  • Veel betalingsmogelijkheden
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
  • Klantgerichte medewerkers
  • Specialist

Wie is Schildersezel-Enzo?

easel
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op