samen sterk logo

Informatie

 • Samen Sterk
 • Dienstverlening
 • Vincent van Goghlaan 5
  4382SN Vlissingen
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Samen Sterk review

XTRN-IT review

Moeite met afvallen of bijkomen? Diëtistenpraktijk Samen Sterk staat voor jou klaar! Samen met Samen Sterk start je aan een nieuw hoofstuk waar jij je gezonde leven kunt leiden. Bij Samen Sterk kun je terecht wanneer je moet afvallen, je gespecialiseerd advies nodig hebt over diabetes, je te kort aan energie (calorieën) hebt en wanneer je voor een gezonde leefstijl wilt gaan. Mocht je last hebben van stoelgangproblemen, een hoge bloeddruk of COPD, kun je ook terecht bij deze diëtistenpraktijk waar jouw gezondheid prioriteit is.

Als jij je goed in je vel wilt voelen, lekker wilt blijven eten en je lichamelijke klachten wilt verminderen, ben je bij Samen Sterk, Diëtist Den Haag,  aan het goede adres.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Samen Sterk

Samen Sterk wordt heel erg gewaardeerd door velen die al consult hebben gehad bij Samen Sterk. Men laat door middel van reviews weten dat ze erg tevreden zijn over de hulp die ze krijgen, dat de medewerkers erg vriendelijk zijn en dat ze zich beter in hun vel voelen sinds de consulten. Samen Sterk heeft een beoordeling van 8,9/10 sterren. Meer dan 5.000 mensen zijn al geholpen geworden door Samen Sterk.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven!”- LS

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijke assistentie
 • Proffesioneel advies
 • Fijne samenwerking
 • Veel locaties
 • Diverse specialiteiten
 • Betrouwbare hulp

De werkwijze van Samen Sterk

Wat kun je zoal verwachten?

Als je op het punt bent wanneer je zelf overtuigd bent dat je wilt afvallen maar het lukt je niet, dan is het tijd om naar de diëtiste te gaan. Dit kan in het begin best spannend zijn, want je weet nog niet hoe dit werkt, maar dit leggen wij je graag in het kort even uit!

De diëtist(e) kijkt met jou samen waarom het afvallen maar niet wilt lukken. Hij zal kijken naar je leefstijl, medicatie, voeding, lichaamsbouw, beweging en nog veel meer. Waneer de diëtist genoeg weet over je levensstijl, weet hij waar je triggers zijn, waarom afvallen niet lukt en hoe het wel zou kunnen lukken. De diëtist leert je hoe je met moeilijke situaties kan omgaan die bijvoorbeeld triggers veroorzaken, hij geeft je advies, tips en helpt je om op een gezonde manier af te vallen.

Bij Samen Sterk staat je gezondheid bovenaan het lijstje, krijg je persoonlijk advies en wordt rekening gehouden met haalbare doelen, zodat je niet het gevoel hebt dat je aan het ‘diëten” bent.

Lees meer!
Diëtist Den Haag
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Samen Sterk je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Texttacy en Divitel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven